Czesc dziwczynki, ja tez jestem tu nowa, od lipca 2007 jestem szczęśliwą mężatką a od tego miesiąca zaczelimy sie starać o dzidzie, narazie mierze tylko temperature, ale od przyszłego miesiąca mam zamiar obserwacje kompleksową.w styczniu skończyłam 2 letnią kuracje, bo wcześniej przynajmniej przez rok zarzymał mi sie okres, ale odpowiedni endokrynolog i odpowiednie leki pomogły mi w odzyskaniu kobiecości (czyli pojawienie sie okresu). Trzymam kciki za wszystkie kobietki te co sie starają i te co odkładają. BUżka
witam dziewczyny nazywam się magda mam 25 lat i jestem z warszawy (bemowo) od pół roku jestem mężatką a teraz chciałabym zostać mamusią jakieś półtora roku temu gin powiedziała mi jedno zdanie które mnie lekko przeraziło mianowicie, że jeżeli jakimś cudem z moim poziomem progesteronu uda mi się zajść w ciążę to ją odrazu poronię więc teraz zanim zaczęliśmy starania postanowiłam się dokładnie przebadać i zrobić wszystko żeby takiej chwili uniknąć... do tej pory żyłam w błogiej nieświadomości własnego ciała, nie robiłam żadnych obserwacji ale teraz sprowadzona na ziemię zapisałam się do WAS ... także witajcie
no czesc wam dziewuszki !!witam wszystkich!!jestem starajaca sie mam syna 4 lata i knuje 2-giego potomka no najlepiej dziewuszke!!ehhe powiecie jak sie produkuje dziewuszke!!ehhe tak na serio no nie wazne co!! oby bobas zdrowy byl!!pozdrawiam z za Oceanu!
w 2006 roku 25dc poziom progesteronu 1 z kawałkiem obecnie w poprzednim cyklu 25 d poziom progesteronu 7 z kawałkiem...podobno w tych dniach ma oscylować w okolicach 25...czyli nie za dobrze
też jestem z Wami od niedawna i chciałam sie przywitać:)
Tym razem postanowiłam bardziej świadomie podejść do kwestii poczęcia kolejnego potomka… jestem juz mamą 9-miesięcznej dziewczynki, którą udało nam się „zmajstrować” za pierwszym razem…i wtedy zdążyłam zrobić monitoring tylko jednego cyklu-tego szczęśliwego… teraz bardzo zależy nam na zmajstrowaniu chłopaczka i moja obecnośc tu poniekąd z tego wynika… byc może dzięki tym wykresom lepiej poznam mój organizm i cykl i łatwiej będzie trafić… staranka rozpoczynamy w lipcu:)
witajcie wszystkie nowedziewczynki.Dawno tu nie zaglądałam i mi się nazbierało do nadrobienia! Ale mimo wszystko witam serdecznie te nowe i te stare co tu też czasem zaglądają:-)
hej dziewczyny!staram się o dzidzi od 7 miesięcy i nic!mogłoby się już udac bo dosięga mnie powoli lekka załamka.Jak będziecie mogły to zajrzyjcie na mój wykresik bo nie wiem co sądzic.nie chcę się zawczasu nakręcac, poczekam na finał.zostało jakies 6 może 7 dni bo mój cykl zazwyczaj trwa 27 dni.pozdrawiam i trzymam kciuki za te starające się
hej !!nie wiem co mam juz myśleć?spadła mi dziś tempka do 36,85.Nie wiem czy to z powodu dużego stresu, bardzo krótkiego snu i wczorajszego przepracowania jeśli mozecie to zerknijcie na moj wykresik i wydajcie opinię brak mi słów
witam dziewczyny!! Z mezem zaczelismy starania o naszego kanarka od stycznia tego roku.Niestety 2 razy pudlo:(akurat dzis tescik owu pokazal 2 kreski,wiec bedziemy sie przytulacpoprosze o pozytywne wibracje:) ps.Chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z Was przyjmowala aletre lecznicza(aletris farinosa)?podobno baaaardzo pomaga:) pozdrawiam Was wszystkie,a szczegolnie staraczki:)
Kfiatek2320, skąd wiesz jakie rozcieńczenie czyli CH bedzie dla Ciebie dobre?? Leki mają dawki np 5mg, 10 mg, 20mg...a leki homeopatyczne mają rozieńcenia np CH o różnej mocy!!! Może pierw skonsultuj to z lekarzem homeopatą, teraz już takich lekarzy jest coraw więcej :) Leki homeopatyczne nie mają wszak przeciwskazań, ale branie ich w tak ważnej sprawie jak ułatwienie zajścia w ciąże, powinno być robione z odpowiedzialnością za swój organizm...i z głową :) Pozdrawiam :)
czesc ludki :) o portalu dostalam poprzez reklana przyslane na tlen. mam nadzieje ze duzo sie tu dowiem i w koncu ktos moze oswieci mnie w sprawach okresowych. bo jak narazie ilus tam lekarzy w zanadzru dalej nie jest pewny dlaczego mimo 17 lat nadal okres mam niergularny i nie widoku by sie to zmeinilo. chyba ze tablety, ale faszerowanie sie nimi nie zawsze jest mi potrzebne. a i z nimi mam tez nie mile doswiadczenie, chyba ze plastry... no lae zabieram sie kopanie portalu
witam! trafilam tu calkiem przypadkiem... ode paru miesiecy mam wstrzepiony implant antykoncepcyjny, nie wiele wiekszy od zapalki w lewe przed ramienie, czy jest ktos kto ma cos podobnego??
W sumie dopiero odkrylam to forum.. zalogowalam sie 3 miesiące temu i właśnie zaczynam prowadzić swój 3 a tak naprawdę pełen - 2 cykl. Przyznam się szczerze, że jestem pod wrazeniem tego, jak mozna obserwowac swoj organizm i jak zmienia sie tempka..
Mam 30 lat, brałam bardzo długo tabletki antykoncepcyjne .. niedawno zrobiłam wszystkie badania hormonalne i zaczęłam szczepić się na wzwb.
Bardzo chciałabym, zeby w tym roku nam sie udalo..
Witam wszystkich serdecznie, jestem jeszcze całkiem nową użytkowniczką, od miesiąca buszującą po portalu. Nieźle się już tutaj oswoiłam więc postanowiłam się wreszcie z Wami przywitać Ż yczę miłego dzionka choć pogoda mało wiosenna
Z okazji Wielkanocy zyczymy : – siły i odwagi – znalezienia odpowiedzi na Wasze pytania – nadmiaru pomysłów – aby głupota i zawiść nie rzucały Wam kłód pod nogi…
Witam serdecznie wszystkie kobitki Wpadłam sie przywitać ;) jestem tu chyba od 25 dni ale na forum weszłam kilka dni temu Mam na imię Sylwia 32 latka i synka 2 latka zaczęliśmy sie starać od tego cyklu o dzidzie (córeczkę) i zobaczymy jak to będzie. Jeśli mi sie nie udać wstrzelić w córkę to będę próbowała zaciążyć Mam cykle bez owulacyjne i o mojego synka staraliśmy sie 10 miesięcy Jestem ze Świętokrzyskiego mieszkam koło Ostrowca Świętokrzyskiego Pozdrawiam
Cześć Dziewczyny ja też jestem nowa. Obecnie obserwuję swoj drugi cykl. W sierpniu biore slub, a staranka chcemy zaczac niestety dopiero w przyszlym roku. Obserwuje cykl, bo bardzo chcemy miec chlopczyka. zobaczymy co z tego wyjdzie :) poza tym chce wiedzec, czy wszystko jest OK, a po obserwacji mozna to mniej wiecej okreslic Pozdrowionka dla Wszystkich