Witam serdecznie wszystkie "starające się" i te którym już się udało :)
Jesteśmy z mężem 2,5 roku po ślubie i praktycznie od poczatku myslimy o jakimś maleństwie, niestety do tej pory miałam problemy z nieregularnymi @. Od zeszłego cyklu zaczełam brać bromergon i duphaston, narazie mój cykl wygląda wzorowo i choć świąteczne staranka nie zaowocowały fasolką jestem dobrej mysli i mam nadzieje, że następne miesiące będą bardziej łaskawe :)
Trzymam kciuki za te wszystkie dziewczyny, ktore staraja sie o dzidzie (3majcie rowniez kciuki za mnie) oby ten rok byl owocny w malutkie, cliczniutkie kruszynki.
Witam nowe staraczki życze owocnego roku 2009!!! Madzinek bardzo mi przykro że twoja córeczka odeszła tak szybko!!!! Mam nadzieje że szybko zafasolkujecie :))
Witam serdecznie:) Od przyszłego cyklu zaczynam starania:) Dokładnie rok temu w 5 tyg. mojej ciąży przestała się ona rozwijać (ciąża obumarła) i doszło do jej poronienia. Przez ten rok nie staraliśmy się, ale już chcemy zacząć. Mam podwyższoną trochę prolaktynę i od 4 miesięcy miesiączka zaczyna mi się skąpym plamieniem. Od 3 cykli biorę od 15dc przez 10 dni - duphaston i miałam go odstawić w momencie rozpoczęcia starań. Wybrałam się ostatnio do innej pani gin. która kazała go brać nadal tak samo i dodatkowo zażywać bromergon (wyszła mi podwyższona prolaktyna, której wg tej pierwszej lekarki nie trzeba zbijać). I nie wiem co robić teraz Jeśli któraś z Was miała podobną sytuację to chętnie wymienię się doświadczeniami. Pozdrawiam
Witam was wszystkie bardzo serdecznie. Jestem tu nowa i mam zamiar pozostać . Prowadze swój wykresik juz pare dni.Wogóle 28 dni to zbiornica wiedzy. Dzięki wam przez kilka dni dowiedziałam sie bardzo wiele.POZDRAWIAM
Witam! Pojawiłam się tu po odstawieniu tabsów. Na razie uczę się tych wszystkich zawiłych wyliczeń (nigdy z matematyką nie było mi po drodze). Mam nadzieję, że coś wysnuję z moich obserwacji. Fajnie jest poznać swoje ciało po 10 latach ogłuszania go tabletkami anty. No cóż lekarze są bezlitośni. Miałam problemy z hormonami (brak miesiączek) i zawasowali mi w wieku 16 lat tabsy. Później utwierdzali mnie, że to najlepsze zabezpieczenie. Jak poszłam do gina, że chcę odstawić, pierwsze pytanie jakie zadał "Po co?". Brrr ... powiedziałam, że chcę mieć dzidziusia, a on na to, że skoro nie za 3 miesiące tylko za rok to za wcześnie chcę je odstawić. No cóż, ja jestem innego zdania. Znalazłam tę stronkę i jestem mile zaskoczona i cieszę się, że mogę tu być. Pozdrawiam cieplutko
Serdecznie witamy Eti! Nie przerażaj się matematyką - tu niczego nie wyliczamy a tylko obserwujemy. A liczenie do 6 (sześć przedwzrostowych temperatur) i do 3 a czasem 4 (po skoku) nie powinno być trudne ;-) Zapraszam do wnikliwej lektury materiałów pomocniczych dostępnych na "28dni".
Dziewczęta :) Eti pewnie poczytała jak się oblicza bezpłodność względną ... kwestia książki i materiałów - ale ja na początku też zaskoczona byłam liczeniem. tu jak cykl trwa tyle i tyle to jedno a jak inaczej to jeszcze co innego :) itd itp teraz się śmieję - bo to przecież żadna matematyka ...ale na świeże oko kiedy człowiek chłonął wszystko w zawrotnej prędkości mogło się wydawać niewiadomo jakim liczeniem :) November - ale bulwersa strzeliłaś :):) hihi no ja wiem, klendarzyk i te sprawy :):)
Witam wszystkich Mam na imię Agnieszka o dzisiusia staramy sie od około 2 lat. Mam 25 lat i pracuje w mało lubianej instytucji jaką jest TP S.A. Trafiłam do was dzięki zaproszeniu koleżanki. Mam nadzieje że może teraz uda mi się zosta mamą :)
Witam wszystkich! Po miesięcznym buszowaniu na forum, przeglądnięciu dziesiątek wykresów i kart ciąży, w końcu zasiliłam szeregi "28dni" . Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swego grona. Póki co, od paru miesięcy - ja z moim ukochanym - robimy podejścia do zafasolkowania
Witam się i ja, po ponad miesięcznym buszowaniu po Waszych wykresach ;) Zamierzam długo i z powodzeniem "nie starać się" Zobaczymy jak mi wyjdzie :) Pozdrawiam:)
-- Powyższy post może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych.