Cześć dziewczyny!. My z małżonkiem też zaczęliśmy się mocno starać o potomka. Mamy za sobą już złe przeżycia. W styczniu w pierwszych tygodniach ciązy nie udało mi się jej utrzymać... Zresztą to tak zawiła sprawa że sama nie wiem jak to naprawdę było i czy lekarze zbyt szybko nie podjeli decyzji o czyszczeniu...:-((( Po kilku miesiącach kiedy cykl mi się uregulował chcemy spróbować jeszcze raz . Mam nadzieję że szybko nam się uda.Trzymajcie za nas kciuki!!!
Witam Wszystkich wypada się przywitać a teraz kilka słów o mnie ...Mam na imię Ania i mam 30 lat.. o dzidzie staram sie od stycznia 2005 (jak narazie efektów brak) , aktualnie mam przerwę w starankach przez 3 miesiące ze względu na zbijanie wysokiego testosteronu (mam PCO )
Hej, dotarłam tutaj, bo jedna ze Starających się z forum staraczki.pl podała link do polskiej wersji programu zrobionego podobnie jak Fertility Friend. Jak widać, wiele z nas ma problem z zaciążeniem i staramy się stawić czoła wszystkim przeszkodom, jakie stawia na naszej drodze los. Jeśli macie ochotę, to też zapraszam na staraczki.pl Warto też propagować program 28dni pośród znajomych, nawet ze względu na to, iż jest to polska wersja i łatwiejsza (dla nieobeznanych w języku) w obsłudze :)
Witam serdecznie! Od dawna przeglądam to forum (a także inne w tym temacie). Mam 26 lat i od pół roku staramy się z Mężem o dziecko. Zarejestrowałam się wczoraj do programu i zaczynam swój pierwszy wykres. Bardzo liczę na rady i pomoc bardziej doświadczonych. Pozdrawiam Wszystkich i miłego dzionka :-)
Witam Was serdecznie! Może to śmiesznie zabrzmi, ale od zeszłej soboty jestem "Starającą się o dzidzię" Z narzeczonym mieliśmy jeszcze poczekać około roku z tą decyzją, ale.... W sobotę niefortunnie pękło nam "zabezpieczenie"... Było to w 12-tym dniu mojego 28-dniowego cyklu... I szczerze mówiąc mamy nadzieję na małego dzidziunia... Więc z niecierpliwością czekamy do kolejnej spodzewanej miesiączki...
Witam wszystkie starające się i mamusie Bardzo mi się u Was spodobało i myślę, że zostanę z Wami dłużej... Mam 28 latek i 5 cykli starań za pasem .... Tak bym chciała już mieć swoje małe Szczęście
Witam Wszystkich serdecznie Jestem tu nowa i chcialam sie przedstawic.Mam na imie Aneta (30lat) mam dwie coreczki 5.5roku ma Maja prawie 8 lat Jula.satramy sie z mezem o dzieciatko trzecie od roku ale niesty nie udaje sie.w styczniu poronilam w 7tc przyczyna byla toksoplazmoza.po dlugim leczeniu znow mam comiesieczna nadzieje na upragniona dzidzi,niestety brakuje mi juz optymizmu.moze dzieki wam uda mi sie przejsc przez te tygodnie oczekiwania i wsparcie z waszej strony Pozdrawiam was serdecznie http://28dni.pl/faneta/cykl
Dzień Dobry, Jestem nowostarającą się. 29 lat, drugi cykl starań i jeden udostępniony wykres ;) Zapraszam, może któraś z was zechce go skomentować. Ja przyznam szczerze nie potrafię jeszcze sama tego zrobić dokładnie.
Witam i przepraszam ze napisalam nie tu gddzie trzeba, tak to jest jak znajdzie sie tos taki zielony jak ja,chyba predzej chcialam sie wygadac niz szukac odpowiedniego miejsca na post.a teraz jest mi jeszcze bardziej zle bo robilam wlasnie test ciazowy i wyszedl negatywny;-((( pozdrowka
Witam was wszystkie!Mam na imię Joanna i tak jak większość z was staramy się od 2 mies o dzidzię ...Od mies mierzę temp i zobaczymy co z tego wyniknie...martwi mnie tylko jedna kwestia sterydy brane przed rokiem przez mojego męża ...czy mogą mieć wpływ na poczęcie dzidzi?Pomóżcie ....
Mam na imie Ania, jestem tu by sie dowiedziec wiecej o sobie i o swojej (kobiecej) naturze i seksualnosci. Wiedze, ze jestescie juz zadomowione, to milo.