Hej! Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu od dziś i przede wszystkim dlatego, że chcę poznać siebie, swoje ciało. Obserwuję cykle od 5 miesięcy i próbuję interpretować. Starania o dzidziusia odkładamy na przyszły rok. Mam nadzieję, że moje doświadczenie w obserwacjach wtedy się bardzo przyda. Powoli wprowadzam stare obserwacje. Mam nadzieję, że zadomowię się tu na dłużej.
-- To możliwość spełniania marzeń sprawia,że życie jest takie fascynujące...
Witam, prowadzę obserwacje od 3 miesięcy, obserwować obserwuję, gorzej z interpretacją, ale po to tu jestem ;) Jeszcze o dzidziusia się nie staramy ;) W czerwcu wychodzę za mąż, więc starannie się przygotowujemy do tego, co nas czeka w przyszłości. Chcielibyśmy aby NPR stało się częścią naszego życia i aby w przyszłości nie wydawało się to tak trudne i niezrozumiałe jak teraz.
witam jestem studentka socjologii. na razie nie zamierzam miećdziecka :D ale chce poznac swoj organizm zeby w przyszlosci nie miec problemow ze wspolzyciem i nie byc zmuszona do korzystania z antykoncepcji, a w dalszym czasie moc zaplanowac dziecko :) pozdrawiam wszystkich
Witam i ja! Wlasnie sie zarejestrowalam! ja juz sie "wystaralam". Jestem swieza ciezaroweczka i bardzo sie z tego ciesze. wlasnie ide sie meldowac na listopadowkach!!! Pozdrawiam!
witaj kwituszek, oczywiście ze się staramy z mężem już 5 miesiąc i tak bardzo pragniemy maleństwa brakuje w życiu takiego SKARBA................Boże niech ta wstrętna @ nie przyjdzie 22.XI a w sierpniu nasze MALEŃSTWO... chyba większość z nas tak myśli prawda????nie zbzikowałam co???? KOchana Jusias tobie z głębi serca GRATULACJE GRATULACJE I DBAJCIE O SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!! możesz wkleić swój wykresik??
Witajcie, wlasnie sie zarejestrowalam i od razu chcialabym sie przywitac Staramy sie z mezem o upragniona Fasolke od 5 m-cy i jak na razie: pudlo... Mam nadzieje, ze razem bedzie nam razniej
PS. Sorki, ze pisze bez polskich znakow, ale mam ang windowsa... prosze o wyrozumialosc....
Cześć wszystkim. Jestem mężatką od 14 miesięcy, od 2 staramy się o dzidzię, udostępniłam mój ostatni cykl, i za jakieś 4 dni wszystko sie wyjaśni. Mam nadzieję że okropa @ nie przyjdzie przez najbliższe 9 miesięcy. Trzymajcie kciuki. Pozdrowionka dla wszystkich!!!
Witajcie, mam na imię Agnieszka, jestem z Krakowa. Od sierpnia jestem szczęśliwą mężatką Staramy się o dzidziusia i bardzo chciałabym żeby tym razem się udało, a dziś jest 25 dc
Witajcie!! Mam na imię Izabela. Mam 26 lat, 2 dzieci. Jestem mgr filologi polskiej . Obecnie siedzę w domu z moja roczną córeczka i 4-letnim synkiem( w tym roku poszedł do przedszkola ). Nie planuję już powiększenia rodzinki ( chyba, ze Ktoś na górze spłata nam figla). A programik 28dni brdzo mi się podoba:)
Mieszkam na w Katowicach, jestem studentką psychologii i mam 23 lata! Marzę o dziecku.. Mam nadzięję, że znajdę tu u Was wiele ciekawych informacji jak i miejsce do wygadania się.. Pozdrawiam :)
Witajcie, przed chwilką udostępniłam mój wykresik i bylabym wdzięczna za komentarze do niego. Staramy się o dzidziusia i "podziałaliśmy" w tych najlepszych dniach Jakoś nie mam odwagi jeszcze zrobić testu i poczekam jeszcze ze dwa dni
czesc oczywiscie jestem nowa jesli chcecie mnie lepiej poznac to prosze! mam za soba 2 poronienia w przeciagu 4 lat, dotego teraz cykle nieregularne, wade budowy macicy i maly zabig na poczatku grudnia zeby ulatwic nam starania. staramy sie od 11 miesiecy ponownie zafasolkowac i nic, teraz przerywamy na ten cylk w zwiazku z zabiegiem i potem przy pomocy 28dni, testow owulacyjnych i witaminek zamierzamy ruszyc znowu do boju! wiec zyczcie mi aby nowy rok przyniols zdrowa fasoleke czego i ja zycze tym ktore sie o nia staraja
Hejka kobietki. jestem tutaj NOWIUTKA, niom prawie. mam 22 lata.o aniołka staramy się z mężem od 3lat. 4 lata temu usunięto mi torbiel wraz z jajnikiem. pozdrawiam Was.
Witajcie moje Drogie Oczywiście jestem tu nowa. Mam 29 lat ( a niedługo prawie 30 :). Od Maja 2006 jestem szczęśliwą mężatką. No i zaraz po ślubie zaczeły się moje problemy. Zawsze miałam regularne cykle, a po maju moja @ się nie pojawiła. Oczywiście z moim mężem mieliśmy nadzieję, że może zasialiśmy fasolkę, ale niestety. Okazało się, że zbyt intensywnie żyłam przez ostatnie pół roku i wszystko się rozregulowało. No i miałam wywołaną @. Od tego momentu staramy się o dzidzie, ale na razie bez efektów Na dodatek już wiem, że w tym cyklu również nici. Pozdrawiam Was gorąco :)
Witaj Kona Mam nadzieję, że obserwacje cyklu pozwolą ci na tyle poznać swoje ciało i dni najwyższej płodności, że fasolka pojawi się u was szybciutko. Napewno znajdziesz pomoc w kreśleniu i interpretacji wykresu. Dziewczyny są bardzo pomocne. Powodzenia
Witam ;) Postanowiłam do Was dołączyć,bo czytuję Wasze forum od dawna ;) Mam juz 27 latek ,więc pewnie tu seniorka rodu będę :P Jestem ze swoim facetem od prawie 9 lat,mieszkamy razem od 5,ale tak sie w życiu potoczyło ,że dopiero teraz możemy postarać się o dzidzię:) W grudniu się zaręczamy,w następnym roku ślub, ale starania o maleństwo zaczęliśmy już..jesteśmy na samym początku,dopiero od 2 tyg. zrezygnowaliśmy z prezerwatyw,i zobaczymy co będzie.Kochaliśmy się przez cały okres owulacji,ale staram się nie świrować i nie szukać na siłę objawów ciązy - 30-go mam mieć @ więc zobaczymy co i jak.Narazie jestem tylko okropnie spiąca,potrafię spać po 14h na dobę i i tak mi mało;) Pozdrawiam serdecznie ;)
Kona goń tego doła Kona , coolerka i inne nowe forumki : -Mało o was informacji. Może macie ochotę podać podstawowe dane o sobie. Nie wiem czy zaglądałyście na Wiki, tam jest tabelka, jeśli chcecie możecie wpisać się same. Jeśli nie umiecie się wpisać, zajrzyjcie na temat do [oczekującej], ona chętnie was wpisze. Pozdrawiam