Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kocham dzieci ponad wszystko, i strrrrrrrrasznie chcialam dziecko w wieku 15 lat jak tylko zaczelam szkole. Poprostu zachwycilam sie tym wszystkim, ale jakos rozum wygral
naszczescie. Z moim mezem jestesmy malzenstwem ponad dwa lata ale znamy sie ponad 17 a razem jestesmy ponad 7 i dopiero teraz (mimo ze nie jestesmy super sytuowani, ale dwa samochody mamy 
) zdecydowalismy sie na dziecko bo mamy pewnosc ze mozemy na sobie polegac itp...
niestety...od tamtej pory teściowej jakby rękę obcięto...
Potem na studiach zaliczyłam kilka etapów "wielkiego chcenia", ale raczej bym się nie odważyła wtedy na starania o dziecko. Jak teraz patrzę za siebie, to cieszę się, że rozsądek zwyciężył. To były fajne czasy i nie chciałabym wspominać ich z perspektywy pieluch.
).
Sam trwały związek to za mało. Nikt go nie włoży do garnka, Tomie i nikt nie zapłaci nim za wizytę u lekarza, gdy dziecko bedzie chore.
Miłosc w rodzinie jest wazna, jednak bądźmy realistami- nie żyjemy w socjalnym państwie.

ja osobiście na dyskotece NIGDY nie byłam.
nie czuję potrzeby pójścia na imprezę - to czyni mnie niezrównoważoną psychicznie?