Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Człowiek czasem nawet nie ma czasu zastanowić się, jak było kiedyś...

A ja byłam bardziej gotowa jak byłam młodziutka niż ostatnio. Wszystko zależy od okoliczności.
(był to pierwszy raz i póżnym wieczorem chociaz ostatnio mdliło mnie też rano)
, poranne nudnosci to tez u mnie normalka jak wypije herbate naczczo
a wieczorem jak zjem cos ze smazona cebula, senna jestem w ciagu dnia (w pracy nudy - pracuje w hotelu na recepcji) a wieczorem nie moge zasnac (przez to mam zmienne zmiany raz do 3.00po poludniu a nastepnego dnia do 23.00), przed okresem boli mnie biust, jest twardy i powiekszony, wiecznie mam napady na cos do jedzenia (tylko czesto nie moge zlokalizowac na co mam ochote)
to jak poznam ze w ciazy jestem
hihihi

Kiedyś i w sumie do nie dawna myślałam,że co miesiąc jestem w ciąży
. Jadłam strasznie dużo,mogłam mieszać słodkie z ostrym itp. , mdłości ranne oraz na niektóre zapachy , pogrubiony brzuch.. Teraz dopóki @ nie zacznie się spózniać min. 2 tygodnie to chyba nie uwierzę,że jestem w ciąży..
Ja nie rozumiem was dziewczyny jak mozna pisac do kogos kto pragnie dzidziusia cos w stylu (UWAZAM ZE TO ZDECYDOWAIENIE ZA WCZESNIE NA DZIECKO JESTES ZA MLODA)
zajomac sie kilkuset rzczami na raz bo chce dziecko. To nieprawda. Do tego naprawdę potrzeba siły, samozaparcia i odpowiedzialnego partnera. I watpię w to,że
bendzie najszczesliwsza na swiecie. Dziecko to nie lalka, której mozna wyjac baterie. Nieodpowiedzialnym planowaniem mozna unieszczęsliwic kilka osób. Łącznie z wymarzonym potomkiem