Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

:

A teraz jakoś sobie radze może jeszcze mało wiem ale prubuje .
I przyszłe mamy dowiedzą co to jest i że niema się czego bać tak na prawde . 

), zas teraz moj maluszek juz mial dwutygodniowy okres, kiedy to przesypial od 23 do 8 rano, a potem znow powrocil do dawnego obyczaju: podjadac co dwie godziny... nie mam problemu z jego szybkim zasypianiem, zasypia przy piersi i odkladam go do lozeczka, i to samo za dwie godziny 

)

), w szpitalu po urodzeniu dziecka wszyscy maja jeden cel: nie wypuscic cie z recepta na tabletki albo spirale w reku... wiec lekarze, polozne, pielegniarki z niedowierzaniem na mnie patrzyly
ze jak to, bede sie bawila w jakies mierzenie temperatur i inne cuda nie-dziwy, skoro postep cywilizacyjny tak sie posunal i ofiarowal nam antykoncepcje

:

?
Mamo12 to straaj się przynajmniej bedziesz miała dużo pociechy w domu jak masz swoj ?!.
Nistety ja moge narazie sobie pomażyć nawet o mieszkaiu a jak dzidzia się by pojawiła nastepna było by trudno ale jakoś musielibyśmy pomiescić sie w jednym pokoju w 4 . Ale narazie chałam bym skończyć szkołe i mature i może jakieś kurs .
przeżyłam prawie rok i wogule mi się nie tesknilo tak czesto wstawalam może tylko mi się tak wydaje że ta czesto ale ogulnie jest dobrze teraz bym chiała ale jeszcze nie wszystko jest dobrze . ale wole poczekać niż tabletki czy cos tam jeszcze . zresztą wogole tabletek nie bralam i tu brak doświaczenia ale dlamnie i dla męża jest najleprze npr.
w ciagu dnia, a raczej pod wieczor pije rumianek, a zauwazylam, ze wtedy maly lepiej przesypia noce, rzadziej sie budzi. sprobuje dac mu rumianek do picia z butelki, ale narazie on odmawia i smoczka i butelki i plastikowej lyzeczki.