Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

mam taki patent ze spokojnie na wakacje z calym wozkiem jezdzic mozemy
jaki kolorek kupilas?? czekam na pierwsze wrazenia :)

mimo ze waga jest tylko 2kg wyzsza od przedciazowej to spodnie tylko niektore na mnie wchodza bo w bioderkach sie zacinaja a te co przechodza nie do konca dobrze ukladaja sie na brzuchu. Niestety brzuch mam fatalny :( jest ciagle miekki jeszcze a jeszcze 3tygodnie mam sie wstrzymac z wszelkimi cwiczeniami i dopiero moge wproawdzic spinanie i jazde na rowerku. pelne brzuszki po cc mozna dopiero robic jak minie pol roku. mam ten pas pani teresa ale nie nosze go sytematycznie. chociaz teraz to i tak juz 3-4godz w nim wytrzymuje a wczesniej po pol godz dostawalam bolu brzucha. z tego co wiem mozna go nosic dopiero jak skonczy sie polog bo inaczej zle wplywa na obkurczanie sie macicy. ten pas ma niestety tez i wady - rozleniwia miesnie wiec najlepiej byloby stosowac go razem z cwiczeniami. No i tutaj kolejny wielki plus porodu SN - mozna zaczac znacznie szybciej cwiczyc!!
swoja droga firma JEDO istnieje w polsce juz tyle lat a jednak jest dosc slabo znany, mysle ze powinni bardziej sie rozreklamowac np w prasie dzieciecej bo uwazam ze wozeczki 1 klasa

w sumie chce zrzucic 10kg w tym 7 ktore mi sie przytylo przez pocieszanie sie slodkosciami ze w ciaze zajsc nie moge. od dzisiaj idzie w ruch plan odchudzeniowy ;)

AniuM to udanego świętowania życzę And222s Tobie również!!