Mnie czeka mycie i może jakieś firany bym sobie umyśliła lub zasłony chociaż do pokoju gościnnego - ale brak mi pomysłu - musze poszperać bo okna mam nietypowe trzyskrzydłowe i szerokie na 2,5 metra
hej babki, IZA ja w domu nie mam ani firan ,ani dywanòw ,no w salonie rozlozylam tylko ze wzgledu na VEVE ,ZEBY MOGLA SIE BAWIC KLOCKAMI a w jej pokoju ,mam maly dywanik ,ale schowany w szafie,bo i tak bawi sie w salonie...te plytki co mam sa super ,nic ich nie rusza ,myja sie super...
czessc dziewczynki :) Ciacho- ale masz dobrze z tymi oknami... Luksus normalnie :) Ewa- łózko bardzo fajne- taki typowy tapczanik. Ale terrakoty w całym domu nie wyobrażam sobie. Ja mam tylko w hollu na dole w kuchni i w łazienkach i wszędzie gdzie sa płytki mam ogrzewanie podłogowe. W starym mieszkaniu nienawidziłam płytek( nie miałam ogrzewania) i po roku zerwałam je w kuchni i położyłam sobie deski. Płytki były ohydne- zimne i nieprzytulne- no ale fakt- był to parter. Ja zreszta lubie i dywany i firanki. Lubie jak jest "domowo".
my od zawsze mamy w domu płytki w kuchni, przedpokoju a w pokojach panele i żadnego ogrzeania podłogowego a wszyscy latamy na bose nogi:)) i nigdy nam zimno nie było:))..ale fakt w bloku mieszkałam na wysokich piętrach, a domek mamy bardzo mocno ocieplony więc ogólnie jest cieplutko:) ale oczywiście nie w każdym pomieszczeniu, bo my też lubimy wykładziny dywany itd itd:)
AGA ,rozumiem ,ale u mnie deski nie pasuja ,bo ja mieszkam na wysokim poddaszu i mam caly sufit z drewna, a okna tez mam bardzo ladne ,wiec nie chce ich zaslaniac,a widok za oknem tez super na pola...
mnie też by trochę przerażały kafelki w pokoju... mam w łazience (cała podłoga i ściany) i muszę przyznać, że jest zimno... tzn. jak jest ogrzwanie to nie... ale tak ogólnie...
Dzisiaj przez noc dopadało nam śniegu :/ a słońca nadal nie widać. A co do mycia okien... już jest szaro jak wracam do domu, więc nie widzę czy są brudne, hihi Miłego dnia Kobitki! Ewa, łóżko śliczne, jak dla księżniczki :)
a mnie w kafelkach przeraza tylko to ze sa twarde i upadki bardziej bolesne :) ja mam kaflki w łazience i przedpokoju w kuchni mam panele kafelkopodobne a w pozostałych pokojach mam gumolit panelopodobny :) dywanik mam tylko w pokoju chlopcow taka uliczke :)chcialam se kupic do duzego pokoju jeszcze dywan ale hmm no nie mam gdzie schowac odkurzacza :D no nie znajde w domu wolnego kąta :D
ja mam kaelki w łazience, w kuchni i na przedpokoju gumolit, w salonie i moim pokoju wykładzinę, a w sypialni panele. :-) Z tym, że w moim pokoju i na korytarzu też będziemy kładli panele.
Mam nadzieję że wybaczycie mi "śmiecenie" wszędzie ale dla tego zdania warto się narazić :D :
Wpis w książeczce: "Dziecko osiągnęło samodzielność motoryczną. 1r4mc, nie wymaga dalszej rehabilitacji ruchowej" i tym słodkim wpisem zakończyła Antosia rehabilitacje w tamtym ośrodku którą zaczęła 06.02.2009r :)
W marcu mamy neurologa ale rozmawiałam z "ciocią" i ona mówi że jak Mgr wypisuje wie co robi i jeszcze się nie zdarzyło by neurolog zmieniała to zdanie. Teraz koniec z ćwiczeniami, mamy się bawić na wałku, piłce, butelce, huśtawce sznurkowej by Mała uczyła się łapać równowagę :) Przeszczęśliwy dzień na który tak czekałam!!!
:) dziękujemy za wszystkie brawa bardzo bardzo Obie jesteśmy szalenie szczęśliwe (choć może Antosia nie do końca wie co to znaczy) i teraz czekamy tylko na wizytę u neurolog i potwierdzenie zdania Mgr
a ja dzisija usilowalam pracowac ale maz mi skutecznie to utrudnial. stwierdzil ze praca nie ucieknie. coz, w razie czego uczniowie sie uciesza ze klasowki i zaliczenia nie sa gotowe a ja ich odesle do meza z dziekowaniem
serek wiejski codziennie zjadam na sniadanie. a wiecie raz bylam na maxa zaspana i zamist do kawy nalalam torche syropu mietowego do serka wlasnie i mialam juz wyrzucac ale okazalo sie ze pychota. teraz go zawsze "zaprawiam" kosmicznie wyglada taki zielony ale przynajmniej mi dzieci nie podjadaja :D
Aga a gdzie morodklejki kupujesz? kiedys w biedronce byly ale juz wieki nie widzialam. btw probowalam tatara z biedronki, calkiem niezly chociaz jak dla mnie ciut przy tlusty
Wiesz co... Nie mam pojęcia gdzie je kupiłam - ale sa robione przez Wawel- maja biało-czarne pipierki. BTW- ja kupiłam w biedronce kindziuka. Wysmienity.