Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A na poważnie to nie wiem czy ona się nie najada czy co, ale z 2 str jakby się nie najadała nie spałaby od 21-6,30 To że będzie miała 3 miesiące niewiele zmieni jak niewiadomo o co jej chodzi :( nie pomaga noszenie, bujanie, lulanie, smoczek, spacer -> tylko cycek. wisi kilka godzin na cycu, daje jej butle zje i dalej płacze i miauczy więc spowrotem cycek - cisza na 15 minut :( Dziś kryzys mnie dopadł i tyle - wyłączyłam tel, znikłam z gg zamknęłam się w pokoju i wygoniłam wszystkich, a teraz idę spać (no może sie jeszcze wykąpię) Glizda nareszcie śpi !!! Od 8 rano łącznie spała może ze 3 godziny przez cały dzień (w tym te przy cycu i leżąc na mnie)

Dziś od 2 w nocy karmiłam ją co godzinę - jestem zdechła. Jestem zmęczona i nie mogę się doczekać soboty i niedzieli - pojadę na wykłady i będę miała ich w nosie .... i niech mój chłop się z nimi męczy
(pewnie i tak nie wysiedzę do końca tylko się zerwę do Weroniki )
najchętniej spałabym i niewstawała dziś z łóżka

Dam im tego ryżu a potem coś trzeba będzie wymyślić i coś na obiadek im zrobić ... do 15 jakoś wytrzymamy - a może jak Ania wcześniej wróci ze szkoły zostanie z dziećmi a ja pójdę do sklepu i wezmę zakupy a jak Andi wróci zapłacę

musisz być dzielna a kryzys w koncu minie - wykończy Cie i minie i wreszcie poczujesz ulgę :) a te chłopy to jak dzieci czasami a my i tak ich kochamyMagguś nie dam się gnojowi wykończyć - nie dzisiaj. Mojego chłopa kofam ale dziś dołożył kolejną cegiełkę i wiem że jak wróci do domu będzie "rozmowa"...