Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

And jakoś to będzie ... Tylko czemu "jakoś" a nie jak należy ...bo są osoby które nie zasługują na to by było JAK NALEŻY - idzie się przyzwyczaić tylko ciekawe jak długo jeszcze i przez ile pokoleń i kiedy się to skończy ...

mam nadzieję, że się nie pogniewałaśsłońce w życiu sie nie pogniewałam - jeszcze nie mam o co :D

Dzielna z Was rodzinka i macie Dusię - choć ona nigdy nie zastąpi Martynki to na pewno ukoi ból i rozweseli Wasze serca

W przyszłym tygodniu fryzjer a od tygodnia "dieta". Mam też płytę z Shape Mama ale jakoś nie moge się zebrać, żeby poćwiczyć.
Ja myślę, że Twoje dzieci to wszystkie takie zdolniachy będąobawiam sie Izuniu że nie. Prawdą jest to co się mówi że każde dziecko jest inne - Kuba względem Ani to ciapa totalna. Ona mając 7 lat była już w 2 klasie a on ledwie w zerówce sobie daje radę :( Mały leniuszek i nerwus wrrr Wiem że nauka z nim to droga przez mękę i mam nadzieję że to minie bo ja nie dam rady tak się z nim szarpać wrrr
Dalej kłamałam że mają popsute auto na co Kubi ze przecież jakby chcieli to przyjechaliby autobusem, albo wujek by ich przywiózł. w końcu uspokoił się przy poczęstunku.

I ta myśl - to moja córcia. Zaśpiewała ładnie 2 solówki i kilkanaście kolęd i pastorałek z zespołem. Widać było w jej oczkach taki fajny błysk... (szczęście?) i zero tremy. Normalnie mi się morale podniosły i poczułam wielką dumę jak była Pani dyrektor szkoły - śpiewa w zespole nauczycieli - pogratulowała mi tak cudownej córki. Ehh naładowało mnie to moje dziecie

i usciski dla ciebie And