Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to Ja tak widzę co nie znaczy, że u Ciebie tak musi być albo byłono widzisz Dronko było było i minęło ... ehh szkoda gadać
i mojego braciszka też bo matka jest od rana a właściwie nocy w szpitalu a on do mnie zadzwonił prawie wieczorem i szczeniak jeszcze nie powiedział co i jak no i u niej nie był pomimo że wiedział że nic ze sobą nie ma. Jutro rano muszę jechać do niej do szpitala zawieść jakąś piżamę kapcie, sztućce kubek i wszystko, dziś tylko do jedzenia coś jej zawiozłam - u nas w szpitalu idzie zdechnąć z głodu. Jestem zła 

Ania wymyśliła sobie by na 16-stą iść do kina na Zaczarowaną (czy jakoś tak) - grają do jutra - no i usłyszała że samej jej nie puści bo jej za mała a z nią nie pójdzie bo pracuje więc odstawi ją do ciotki do 22 -> bunt u Ani jak nie wiem co i teksty typu że oni są nienormalni no ja mówię że martwią się i niepokoją bo jak cos się stanie to wiedzą że ich zamorduję itd no a moje dziecko tekst - a jak jestem w domu to się nie martwisz że mnie puszczasz nie jesteś tak nawiedzona jak oni

do wieczora

tatuś już nie jest dobry i kochany i taki "och""ach" za duzo zakazów było - jego zdanie ze Anka jest rozpieszczona i na za dużo jej pozwalamy bo nastolatek ma siedzieć w domu i się uczyć a nie śpiew, taniec, gitara, harcerstwo ... Ja jestem zła i nieodpowiedzialna matka plepleple Mam to w d...

no i te teksty ze Kamilek nie jego to po co chce byc ojcem skoro juz teraz mowi ze to nie jego dziecko i ze go bedzie musial skarcic jeszcze troche i na ciebie moze podniesc reke
zastanow sie nad tym bardzo powaznie ................. a i dobrze ze w koncu sie mu postawilas
tylko tak dalej niech wie ze nie jestes slaba a tym bardziej niech sie przekona ze nie bierze sobie kopciuszka do pracy ty jestes kobieta i potrzebujesz czulosci a nie ciaglych nakazow i zakazow .......a swoja droga zobacz jaka jestes spokojna jak go nie ma a jaka nerwowa gdy jest

..................no i po to ma sie forumkowe psiapsiulki zeby byc bardziej pewna siebie i odwazna siebie a jutro widzimi zdjecie ciebie z Kamilkiem jak sie usmiechacie i jestescie szczesliwi