Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Jednak ngL- Ty również ją zastosowałaś! "Aborcja dwumiesięcznego płodu to dosłownie - usunięcie płatka kukurydzianego." Amazonka odczytała to tak, jak Ty to napisałaś! Pisząc "Tak to wygląda na tym etapie rozwoju." czytelnik odnosi to zdanie do poprzedniego - do czynu, a nie do zarodka! Ale ok, już się nie czepiam

Ja twierdzę, że dwuznaczność jest, a że Ty jej nie widzisz... no cóż nie musisz...
że ktoś próbuje wcisnąć kit społeczeństwo
Ja grzecznie proszę o listę i chyba zaraz wyrzycam połowę kosmetyków
To działa w obie strony. Poza tym obszernie zdajesz tutaj relacje ze swego stanu psychicznego i to nie tylko dzisiaj. Zdaje się, że ostatnimi czasy złe dni przewaają u ciebie nad dobrymi. Niedawno pisałaś o straszeniu męża rozwodem, bo za długo pracuje (myślisz, że on nie wolałby poleżeć sobie do góry brzuchem i poleniuchować? bo chyba od ciebie do pracy nie ucieka, więc po co te pretensje do niego) potem popadałas w rozpacz bo nie możesz mieć Batuty, następnie narzekałaś na swoją córkę, dziś w rozpacz wpędza cię staranie o zajście w ciążę.
. Jestem całkowicie za! Skoro w środkach do higieny są szkodliwe substancje (mam nadzieję, że w UE już nie
) to powinny być wycofywane, albo przynajmniej ludzie informowani! Podobnie jest z azotynami w żywności itp. Dlaczego więc nie ma tak być w przypadku środków antykoncepcyjnych?