Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

okazalo sie ze ta wcierala ocet dziecku w czolko zeby lepiej spalo!!!!!Biedne dziecko

.

dziewczyny- czy u was tez tak pachnie wiosną?????
Mam nadzieję,ze nie przyjdzie z południa do nas to chmursko

Ani ja ani And nie zauważyliśmy tego małego braku

no ale mówił o tym wczoraj, więc pewnie zdążył zapomnieć o obietnicy, zresztą to najmniej ważne. Wrócił z pracy i zajmował się małym, a ja prasowałam, a że rano powiedział mi, że mu źle kołnierzyk wyprasowałam, to powiedziałam, że jego rzeczy od dziś nie prasuję, no i prasowałam rzeczy Kamila, jak ja poszłam karmić i usypiać, to on sie wziął za prasowanie - na pokaz chyba. Ale zajmowanie się Kamilem wcześniej wyglądało tak, że machał mu grzechotką i oglądał film na kompie, a ja prasowałam, w końcu mówię - może byś ze mną pogadał chociaż, to stwierdził, że ja z nim nie gadam, to sobie film włączył. No dobra,olałam, nie będę się o pierdoły kłócić i denerwować. Jak karmiłam, to sobie pomyślałam, że zrobię zapiekanki, obejrzymy sobie jakiś filmik, wchodzę do pokoju, a mąż się ubiera. Pytam wychodzisz gdzieś? tak, do Awangardy (pub u nas w mieście). A wcześniej słyszałam jak mówił przez tel do kumpla, że odpuszcza sobie dzisiaj.
No za jasną cholerę nie chciały zasnąć - ryk i wycie PODWÓJNE na przemian - uszy puchły !!
Wzięłam go na ręce i się uspokoił ... Obu miziałam troszkę po buzi i zasnęły 
Wszystko było by ok, ale w ten największy ryk mój M raczył zadzwonić i spytać jak sobie radzę - więc weszłam z tel do dzieckowego pokoju i usłyszał jak krzyczą i płaczą ... Ale pytanie "mam wrócić" już mnie siekło - zakończyłam rozmowę życząc miłej zabawy