Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i nawet lubię ogarniać w poniedziałek pobojowisko - jakoś tak mamy oboje, że w weekend leniuchujemy i nawet do zmywarki naczynia nie powkładane, sterta prania, talerze duże w zlewie (trzeba mieć pecha, żeby kupić talerze o 1 cm za wysokie do zmywarki
) i dziś to nawet wyro nie przykryte, a co tam, tak szczerze mówiąc to mnie bałagan nie przeszkadza - do pewnego stopnia. Dodam, że jednocześnie niesamowicie przeszkadza mi bród, więc u nas raczej zawsze posprzątane i bałagan jednocześnie :)))

zamknij drzwi i po krzyku, pranie to rozwieś faktycznie, bo zatęchnie w pralce

i tak ostrożnie to wszystko robi :D

Ja nie mam nic przeciwko temu !!

To chyba ten okres przejściowy i przesilenie wiosenne daje mi się we znaki - ja mam tak co roku! Przejdzie jak tylko nadejda słoneczne i cieplutkie dni - wtedy rozpiera mnie energia i wszystko jest wspaniałe! Już nie moge się doczekać!

(oczywiście w słońcu)

wcale mi się to nie podoba, a stopni mam aż 4 na werandzie czyli na termometrze który pokazuje zawsze najwięcej (weranda jest lekko wysunięta) aż mi się nie chce iść do najzimniejszego termometru, bo pewnie jak tam zobaczę temperaturę to już w ogóle odechce mi się wychodzenia z domu