Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
)

Jak zareagowały na wieść o Weronice?Amazonko na wieść o Iśce był strach czy Dzidzi się urodzi czy też umrze ... A dopiero potem jak Mała kopała ich po rączkach położonych na brzuchu była właściwie radość - tak mi się wydaje :)

And, u mnie w słońcu 46,5 stNR to temperatura jak dla mnie :D nienawidzę upałów ale jak mam wybierać między zimnem a upałem wolę to 2:D a moja córa najstarsza sie śmieje że takie żmije jak ja muszą sie wygrzać hahaha

Panikara nasza hehehe

to jest chore... czlowiek taka kase placi na ubezp zdrowotne a jak przyjdzie co do czego to trzeba czekac miesiacami 

W sobotę padła jak piesek pluto już ok. 19, była wykończona, miała takie śliczne rumieńce, spała z nami w sypialni brata M - jak zabita!

Dzisiaj juz jest super, jak ręką odjął!

Jak tylko urodziłam ból powrócił i występuje tak od czasu do czasu, ale jest naprawdę duży, chwilami nie moge wytrzymać, a działa tylko bardzo silna tabletka, albo 2 aspiryny na migrenę i musza minąć 2 dni...!
tylko ze my we frytkownicy robimy

Cóż - dwa mleka dla Cyryla i proszek do prania to już było 2/3 wydanych pieniądzy.
:
Na szczęście, nic mu się nie stało. Obserwuję, nie karmię niczym nowym. Wujek mojego teścia, wiekowy lekarz powtarza mi ile razy się widzimy, że dzieci są dobrze zabezpieczone przed takimi upadkami, natura dobrze je pomyślała...
Nie wiem, jak to się stało, wózek zawisł, ale na szczęście przytomnie jakoś trzymałam go tak, żeby sie nie przewrócił, potem ludzie jacyś mi pomogli. Bylam w niezłym szoku.

Dobrze,że skończyły się tak, jak się skonczyły :)