Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

And szkoda Ani ze pecha miala ale zdrugiej strony barykady bedac (czyt, bedac belfrem) to moge tylko powiedziec - czego sie tam pchala... wiadomo dziecko jest dziecko ale po to sa alejki zeby nimi chodzic... jesli szkola nie zaplacila ubezpieczenia za ciebie (PZU daje z reguly pule ubezpieczen dla osob w trudnej syt. materialnej) to nie masz co myslec o odszkodowaniu

babeczka z allegro pisze, że mam jej sukienkę wysłać a ona prześle pieniążki hmmm nie wiem czy w takiej kolejności mam się zgodzić czy też najpierw kasa potem kiecka ????

ja jak wiem ze jakis dzieciak ma problemy finansowe to zgadzam sie na wplate ratami ale sama tez dokladac nie bede bo nie mam z czego. zrezsta klasa jezykowa jest tylko 1 w roczniku i rodzice sa uprzedzeni ze oprocz podrecznika i cwiczen trzeba dokupic dodatkowy zbior zadan i wlasnie xerowki... w sumie nikt mi slowem nigdy nie powiedzial a wrecz rodzcice twierdzili ze wg nich lepsze rozwiazanie dac xero do reki i zrobic 50zdan niz z tablizy 15cala lekcje maja pisac