Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziecko ma wadę wrodzoną i były szanse wykryć to już dawno na naszej pierwszej wizycie jak Kuba miał 3 czy 4 latka. Na lewe oko jest niedowidzenie i prawe powinno być zasłaniane od początku, cylinder na 1 oko w ogóle nie potrzebny a na 2 był za mocny :/ załamka totalna ale to nic - dziadek zapłacił za okulistę a ja za szkła i dzięki bogu dziadek dołożył mi bo by mi nic nie zostało :/ Ale nie żałuję bo pani dr rewelacyjna pod każdym względem. Ponad pół godziny dobierała szkła!! To nie było typu "następny proszę" ale porządna i konkretna wizyta!

A ja dziś nabyłam drogą kupna bieliznę wg nowych rozmiarów i porad dziewczyn z naszego forum. Okazało się,że nosze miskę F
Ale powiem wam,ze komfort rzeczywiście zupełnie inny i cycki 100 razy lepiej wyglądają :D

ANd - no to tylko powinnas sie cieszyc ze tesc nalegal na tego okuliste jak najszybciej. wade bedziecie korygowac okularami czy konieczna interwencja skalpela?

Składaj cv- tylko z dojazdami ciut daleko :D
ale co tam znacie mnie juz póltora roku aaaa no i co najwazniejsze JESTEM NERWUSEM