Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

And a zym Ciebie mąz tak wkurzył? Wyżal sięWiesz ja już nawet nie mam sił sie żalić dzisiaj - mam tylko ochotę wejść do wanny i położyć spać... Rano jak go budziłam nawarczał na mnie niecenzuralnie :/ wiem to przez pół sen itd ale ruszyło mnie to bo wiedział że ma zaprowadzić Kubę do szkoły (Ania miała mieć dzisiaj na 9) a Gabi do przedszkola, Ania zaprowadziła Kubutka tylko że wieczorem umawialiśmy sie inaczej :/ udało mi sie go zrzucić z wyra chyba o 7,45 a on i tak warczał na mnie i Gabi by sie pospieszyła :/ Po powrocie dodomu wcale mu nie przeszło wiec wylałam swoje żale i jakiś taki płaczliwy dzień mi sie zrobił a on zamiast sie zamknąć to "dolewał oliwy do ognia"

wiem ze on dla nas tam tyra ale czasami wymaga ode mnie zbyt wieleCiacho gdyby mój tyrał albo chociaż udawał zę to robi nie miała bym dziś takiego bunta :/ tylko że mój ma w d... to wszystko a fochy ma :/

Zawsze chciałam miec rodzenstwo

Pewnie jutro już sie pogodzicie.
Mnie też czasem zapraszały zupełnie nieznane osoby ale po prostu nie akceptowałam zaproszenia - może się pomylili
mój M nie umie odmawiac
Własnie poznałam uroki mieszkania w bloku
jakiś debil półmózg zaczął walić młotem( chyba udarowym normalnie) i wiercić wiertarką więc dziecko mi wpadło w histerię
Ludzie zupełnie nie mają wyobrazni.
Nasz wymiar sprawiedliwości mnie rozwala - ostatnio byliśmy w sądzie bo Młodemu ukradli rower i gdy chcieliśmy dowiedziec się czegokolwiek od kuratora( zlodzieje mają po 12 lat) to usłyszeliśmy - UWAGA- że nie jesteśmy stroną w sprawie. Strona sa złodzieje i ich rodzice i oni mogą sobie nie zyczyć, aby nam udzielono jakichkolwiek informacji.