Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Te jeden obok drugie rzeczywiście szerokie i nie wszędzie się zmieszczą. A jeden za drugim- wydają mi się mało zwrotne i zastanawiam się np. nad kwestią unoszenia wózka, żeby np wjechać na chodnik- chyba to łatwe nie jest, tzn wydaje mi się ciężkie 

Jak zacznie przesypiać całe noce, wyprowadzi się do siostry. Mam nadzieję tylko, że pójdzie na to wspólne spanie 

teraz będę rodziła jesienią a nie wiosną i jakoś ciężko mi wyobrazić sobie malutką w kombinezonie i w chuście itp :(

.
Kurczę, tylko nigdzie nie mogę znaleźć takiej dostawki do mojego Roana

chusta + spacerówka dla starszaka?
Nawet jeszcze jesienią nosiłam dwuletnią Ewunię w chuście, a Krzyś jechał w wózku, bo tak chcieli.a miałam nakładkę NA gondolkę, takie mini krzesełko (składane) z pasami do przypięcia dzieci

Bo jak starszak się zmęczy, to usiądzie,
Sushi, a Jurek jest chustowy, czy nie bardzo? Powiedz jak łączysz karmienie z opieką nad torpedą?
Jak karmię, dostaje zestaw malowanek i naklejek i jedzie z koksem.
Aa! I najważniejsze. Wbrew proroctwom zewsząd, że nauczyliśmy Witka spania z nami i nie damy sobie rady, donoszę, że z dniem pojawienia się w domu Jurka, Witek przestał przyłazić do nas, ustępując miejsca w łóżku młodszemu bratu :)
Od tamtej pory Hania podkreśla, że ona jest już za duża na spanie z mamą i tatą

Nie nudzi im się, bo bawią się ze sobą, np w naśladowanie zwierzątek- Ewcia pyta Krzysia jak robi jakieś tam zwierzątko, on jej odpowiada.
Obecnie tylko pies się mieści
Nie nudzi im się, bo bawią się ze sobą, np w naśladowanie zwierzątek- Ewcia pyta Krzysia jak robi jakieś tam zwierzątko, on jej odpowiada.

A dopóki Krzyś jeździł w tym pierwszym foteliku, to nawet na wcisk się z tyłu mieściłam, więc to też jest wykonalne

A ta z Witkiem z przodu, rozumiem, że głupia?
Myślę, że Witkowi oczy wyjdą za uszy z zachwytu
jego syn (4 lata) od jakiegoś czasu już jeździł z przodu