Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.   Zgłoś moderatorowi permalink
    marcycha spokojnie.
    Mi wczoraj w 11 dc wyszedł pozytywnie - kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej wiec na bank pozytywny... tylko ze ja jestem po CLO i teraz pregnyl wiec chyba się przyśpiesza owulacja a u Ciebie może będzie ok 13-14 dc? cierpliwosci
    --
  2.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Tak też mi sie wydaje powtórze test koło środy i wtedy zobaczymy! Objawy i odczucia niby wyraźne, tylko śluz taki sobie
  3.   Zgłoś moderatorowi permalink
    marcycha - trzymam kciuki - cierpliwości ;-) a śluz sie pojawi odpowiedni.. Mi się pojawił taki płodny dopiero tego samego dnia praktycznie co test owu pozytywny ;-)
    --
  4.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Kandyzowana: Zobaczymy jak wyjdzie test w środę. A póki co jajniki nieźle dają mi w kość :bigsmile:
  5.   Zgłoś moderatorowi permalink
    P.S Kandyzowana- Ja też bardzo mocno trzymam kciukasy za owocny cykl :bigsmile: Obyś świętokała Nowy Rok z Picollo :thumbup:
  6.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Marcycha, heeh, fajny avatar :P ja tez taką nadzieję posiadam i już rozglądam się za picolloo ;-P i myślę jaki finalnie kupic :-P
    --
    •  
      CommentAuthorłóśćń
    • CommentTimeNov 15th 2011
      Zgłoś moderatorowi permalink
    Kandyzowana, prosze napisz jak dawkowac OEPAROL , bo zakupiłam i nie wiem jak go brac , proszę
    --
    •  
      CommentAuthorIzUK
    hej dziewczyny podgladnelam wasza rozmowe, ja narazie biore tylko folik,
    mieszkam w uk ale poszukam tego wiesiołka.
    jak go zarzywac?
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
    Izuka85 - zamiast wiesiolka mozesz kupic siemie lniane - ja kupije w tabletkach olej z siemienia lnianego, w holland and barret maja, nazywa sie Flaxseed (linseed) Oil - 1000mg :) biore 2 razy dziennie po 1 tabletce, siemie lniane ma ta zalete, ze mozna je brac caly cykl. Wiesiolka trzeba odstawic przed owulka. Moj lekarz polecil mi siemie, mimo, ze mam wiesiolka w domu, biore tylko siemie. :) polecam :)
    --
  7.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Izunka : Ja go biorę dopiero w tym cyklu. Dziewczyny tutaj pisały że trzeba go brać do skoku temp. a potem odstawić !
  8.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Dokładnie siemię podobno bezpieczniejsze :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorłóśćń
    dzieki:) znaczy do skoku i koniec, dzieki za informacje
    --
    •  
      CommentAuthorIzUK
    super dziekuje madziauk - takze kupuje siemie lniane:)
    i najlepiej kapsulkach :)
    dzieki dziewczyny jeszcze raz,
    teraz slownik i do dziela:)
    --
    •  
      CommentAuthorIzUK
    nie wiem czy moge wklejac tu linki do stron ,ale znalazlam cos takiego jak :Holland & Barrett - Flaxseed (Linseed) Oil Capsules (1000mg)
    --
  9.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Izunka - to to o czym pisala madziauk zobacz wyżej
  10.   Zgłoś moderatorowi permalink
    :-) możesz odnośniki dawac ;-)

Ja juz dziś nei biore wiesiolka tylko LINOCOMPLEX :-)
    --
    •  
      CommentAuthorIzUK
    http://www.hollandandbarrett.com/pages/product_detail.asp?pid=67&prodid=473&cid=20&sid=0

poszukam dzis w sklepie.
    --
  11.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Kandyzowana- Jak po wizycie? :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormadziauk
    Izunka85 - tak, wlasnie taki mam :) ten sam :) 2 razy jedna tabletka, jak chcesz mozesz brac 3 razy dziennie :) bo na pewno nie zaszkodzi :) jak cos to polepszy sluz :))
    --
    •  
      CommentAuthorIzUK
    super dzieki:)
    dopiero doczytalam ze tez jestes z uk?
    --
    •  
      CommentAuthormadziauk
    Izunka85 - :) jestem, dokladnie Londyn :)
    --
    •  
      CommentAuthorIzUK
    a ja pod Londynem:)
    --
  12.   Zgłoś moderatorowi permalink
    hej dziewczyny. jestem tu pierwszy raz i czytam o tych wspomagaczach. nie widze tu nic o leku Parlodel, wiecie coś o nim? jak się go stosuje, w którym dniu cyklu, jak długo itp.
    •  
      CommentAuthorPuzzle
    • CommentTimeNov 16th 2011
    Parlodel to lek na hiperprolaktynemię jest to lek na receptę
    • CommentAuthormalgosia75
    • CommentTimeDec 20th 2011
    Witam wszystkich serdecznie. Jak tu fajnie :) i tak aż miło się czyta. Jestem pierwszy raz na takim forum, ale planuje właśnie dzidziusia i z przyjemnością przeczytałam Wasze porady. Przyznam, że jestem zupełnie zielona jeśli chodzi o zwroty (skróty itp). :wink: ... no cóż ... każdy się kiedyś uczy :tongue:
    Będę wdzięczna za porady, mianowicie jak poznać kiedy mam dzień płodny - kupiłam test owulacyjny i zrobiłam wczoraj pierwszy - wynik negatywny :cry:,a jestem teraz w 13 dc. Wydaje mi się jednak, ze owulacja już była .... teraz mam powiększone piersi (nabrzmiałe i bolące). Nie bardzo wierzę w obserwację temperaturową, bo dodam, że teraz jestem trochę przeziębiona, więc nie ma sensu mierzenie temperatury. Dziś (niestety dopiero:shamed:) zaczęłam brać Folik.
    Będę wdzięczna za rady.
  13.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Witam Witam :))))
    Ja własnie zaczęłam brać femifertil. opinie ma bardzo dobre, są to zioła po prostu witaminy poczytajcie sobie ;) i zawiera też folik w sobie :) www.jestemplodna.pl
    mężowi też kupiłam wspomagacz :) cynk bardzo dobrze działa na jakość nasienia, więc kupiłam mu po prostu witaminy z cynkiem w roli głównej :))
    Bierze bez żadnego ale :D bo faceci są jakie małe dzieci, na leki i lekarza trzeba ich po prostu namawiać, ale ponoć bardzo dobry jest też Salfazin -cynk i witaminy tylko zapomniałam nazwy jak byłam w aptece :))) no i co jest ważne -> mężczyźni nie mogą przegrzewać krocza! :)))
    Pozdrawiam :bigsmile:
  14.   Zgłoś moderatorowi permalink
    Znajoma zapodała mi link :

http://www.jestemplodna.pl/femifertil.html?gclid=CMWgtf_2964CFYEx3wodtC3Rvg

Czy któraś z Was stosuje to?
    -- , , [url=http://glitery.pl/][i
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.