Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Przykre jest to że R okazał się takim palantem ale trudno dziś poznać odpowiedzialnego faceta - nie tego uczą ich media
a o rodzicach nie wspomnę.
. U mnie w pracy jest jedna dziewczyna, która urodziła synka będąc w trzeciej klasie liceum - zdała maturę, zrobiła zaocznie licencjat z ekonomii bodaj, teraz robi uzupełniające, w międzyczasie znalazła niezłą pracę i radzi sobie lepiej od niejednej dziewczyny wolnej od obowiązków związanych z wychowaniem dziecka! Mamuśka88 - jeśli masz wsparcie w swojej rodzinie, to wiele da się zrobić
Pozdrawiam ciepło.
dzieki za wyrozumialosc Lily i pani_wonko i za dobre słowo to dla mnie bardzo wazne bo tak prawde powiedziawszy wchodzac pierwszy raz ogolnie na forum 28dni to liczylam na wsparcie- wirtualne wprawdzie ale zawsze to cos. Dziekuje

a tam mam gdzies czyjes zdanie
niczego nie musze nikomu udowadniac a jak cos sie komus nie podoba to zjazd

zreszta kazde z nas mialo prace zapewniona a spotykanie sie popoludniami na kilka godzin zadnemu z nas nie odpowiadalo. Nie ma jednak jak to na swoim a ze u nas miescina mala to takie zamieszkanie bez slubu by nie przeszlo zreszta ja akurat tego nie popieram wiec oswiadczyny przyjelam. Poza tym w okresie styczen - maj przekonalam sie ze na niego zawse mozna liczyc, ze jest odpowiedzialny i nie ma 'fiu bzdziu kukuryku' w glowie... do tej pory twierdze ze ten zwiazek byl moim najlepszym zyciowym wyborem i mam nadzieje ze tak zostanie!!!!

Fajnie jest zachować całkowitą czystość do ślubu

Jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić dla związku dwojga osób zakochanych w sobie i pożądających się!

bo wczesniej byli tylko chami
...żadnego normalnego nie mogłam spodkac az tu poznałam swego męża przez internet
) z facetem który będzie kochał Ciebie i Wasze dzieciaczki. Dużo siły życzę i życzliwych przyjaciół, którzy pomogą i pocieszą! Głowa do góry!
która dokonała aborcji
nielubie tkich facetów