Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale nie poddawaj sie kobieto bo warto walczyc....

- to, jak już żeśmy ustaliły, pozytywne fluidki pełnych nadziei staraczek:) weź sobie kilka:)

pani_wonki mnie sparalizowala psychicznie!!!!!!!!!!!!!!na tym watku my sie wirtualnie wswpieramy bo nie mamy takiego wsparcia od osob trzecich z naszego srodowiska, bo iuch to nie dotyczy, mam nadzieje ze Pani nie znalazla sie na naszym miejscu i nigdy nie znajdzie i mam nadzieje ze bjuz jest matka, bo taka wypowiedz moze tylko o tym sugerowac.. gdyby kazdy myslal jak pani_wonka to najwieksze marzenie naszego zycia byloby nam zabrane w cigu 1 sek, nie rozumiem jak mozna jeszcze dolowac taka wypowiedzia tyle kobiet, ktora pragną nie willi z widokiem na morze czy jachtu czy wygranej w totka tylko istoty ktora jest z naszej krwi i z kosci, efekt milosci 2 osob, ktorym odebrane jest szczescie poczecia w sposob naturalny ale dana szansa i nadzieja!!!! brak slow

, marzy mi się duża rodzinka.....

dziewczynki jeśli mogę coś powiedzieć to wonka wyraziła swoje zdanie a My i tak zrobimy co będziemy uważały za słuszne.
dla was weteranki

- buźka wsparcia
I jeśli jest sposób, żeby to osiągnąć, to chce spróbować.
i ode mnie:) Choć rzadko sie odzywam:) 

Jak dzis zrobie pierwszy, a za dwa dni nastepny to nie przegapie owulacji jesli bedzie np.jutro??