Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Przecież przy tak niskim poziomie niemożliwe jest, żebym była w ciąży...

, ale tez bardzo dziwna norme podana na wyniku (ja na swoich wynikach mam norme do 12, wiekszosc zrodel tez tak podaje, wiec skad to 21?, 12 a 21 to baaaaaaaaardzo duza roznica w przypadku FSH, moze ten lab ma jakas swoja metode oznaczania, nie wiem...). Poza tym to FSH jest tez troche za wysokie w stosunku do LH, albo LH za niskie w stosunku do FSH (idealnie powinno byc okolo 1). Na estradiolu i testosteronie sie nie znam, ale wygladaja ok.Może tak być, że wszystkie wyniki ok, płodny śluz, bóle w dole brzucha, powiększone piersi itp (poza słabym progesteronem), a owulacji nie było w cyklu? Nie bardzo się w tym łapię.
). Z takich przeslanek nie da sie stwierdzic czy owulacja byla czy nie. Nie na 100%. Mowimy o prawdopodobienstwie. Doswiadczone obserwatorki czesto mowia, ze owu byla lub nie bo jak sie siebie troche zna to mozna miec prawie pewnosc (prawie!). Nawet monitoring USG nie jest absolutnym stuprocentowym dowodem. Ale jesli owulacja jest potwierdzona monitoringem, badaniami hormonalnymi (i jeszcze na dokladke obserwacjami) to poza przypadkiem ciazy wiekszej pewnosci juz miec nie mozna.