Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
, jakoś ogólnie, kiedyś myślałam o dziecku, ale był to dla mnie temat tak odległy, że w sumie nie zagłębiałam się w to wszystko. Kiedyś szukałam jakiś informacji i przez przypadek weszłam tutaj i tak zostałam ( Przybłęda
)kate1 zachęciła do wybrania metody i w sumie jakoś tak mnie wprowadziła, Amazonka zaś "zmusiła" mnie, żebym tempkę mierzyła od jutra i tak też zrobiłam. Bardzo mi się to podoba i powiem Wam szczerze, że wkręciłam się, wszystkie dziewczyny na forum wydają się być takie bliskie i dokładnie rozumieją co mam na myśli, gdyż albo są bardziej doświadczone, albo tak jak ja starają się o dziecko:)

A jakie to było świetne uczucie kiedy tydzień temu zaniosłam moje wykresy do ginekologa i na ich podstawie analizowaliśmy postęp mojej choroby!
Niestety mam PCO dlatego samoobserwacja jest dla mnie czymś koniecznym (muszę kontrolować sytuację i reagować jak coś się dzieje). Ale nawet gdybym nie miała PCO, to prowadziłabym obserwację: pomiar temperatury i badanie śluzu, z różnych powodów: aby wykluczyć antykoncepcję hormonalną tudzież inną (przez kolejne dwa miesiące musze przyjmować lek przepisany przez neurologa, zagrażający ewentualnej ciąży, dlatego na razie odkładamy), aby poznać własny organizm i jego naturalny rytm, aby móc przewidzieć @, aby reagować w razie jakiś nieprawidłowości (np. krótka faza lutealna). Lepiej byś świadomym własnego organizmu niz gubić sie w domysłach typu: "czy to normalne?/co się ze mną dzieje?/czy mój organizm właściwie reaguje?". Ja po prostu lubię i chcę wiedzieć 

[/url] W okres płodny jest trudno nie trafić.

[/url] 
[/url]