Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

mi tez sie cos cisnie na ustaANIU, nie wiem, co ci sie ciśnie, ale jednak MOGŁABYŚ POWIEDZIEĆ.
przyszlosc na pytania niektorych osob po prostu NIE UDZIELAC zadnych odpowiedzi czy rad

Kako moim zdaniem osobiste PUBLICZNE wycieczki sa nie fair i swiadcza tylko o takcie piszacego. wiadomo atak najlepsza obrona ale nawet atak powinien byc na poziomie.- ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ - nie ja to zaczęłam :(
AniaM, nie masz racji.
skarbel, NIE MASZ racjiWięc to wygląda zupełnie tak jakbyś chciała komuś wytknąć niewiedzę i tylko po to zadałaś to pytanie. I nie jest to opinia tylko samych zainteresowanych, które Ci udzieliły odpowiedzi, ale również mnie, która przeczytałam to co zostało tu napisane.
Może za dobrze mi się układa? Jakbym miała 5kę dzieci i podobne problemy jak ty, pewnie byłabym OK, a tak to jestem BE, bo ich nie mam i układa mi się dobrze. Tak jest już, że osoby którym źle, nie dogadają się z tymi, którym dobrze. Ale ja CI itak życzę wszystkiego dobrego.naprawdę mocno przegięłaś. Po pierwsze - co Ty tak naprawdę wiesz o problemach Agnieszki, żeby pisać to co napisałaś. Wiesz tylko tyle co Aga napisze pod wykresem - a to oznacza, że prawie jej nie znasz. Po drugie - używasz dzieci jako karty przetargowej - to jest żenujące. Po trzecie skoro już o tym wspomniałaś - ja nie mam piątki dzieci, również układa mi się dobrze, a jakoś się dogadujemy. Nawet więcej niż jakoś. Więc to nie argument.