Szukam pomysłu na prezent dla męża z okazji naszej pierwszej rocznicy ślubu. Myślałam o puzzlach ze zdjecia ślubnego czy innego... Ale może macie inny pomysł kobitki kochane? Doradźcie!
Fiuf-fiu wymyśliła bardzo fajny prezent, może jak wejdzie to się zechce podzielić :)) a z moich doświadczeń - my sobie powiedzieliśmy, że bez prezentów robimy, urządzaliśmy imprezę dla znajomych i drugą dla rodziny i szczęście nasze i miłość i sexik były najlepszymi prezentami w tym dniu :)) Puzzle - fajny pomysł, o ile ślubny lubi układać - ja kiedyś swojemu kupiłam puzzle 3d - ułożył ze 3 klocki a resztę ja z wypiekami na twarzy :))
Zechce, zechce :) Mój dostanie album, a w nim dosłownie kilka zdjęć: jedno ze ślubu, jedno testu ciążowego, wydrukowałam też jako zdjęcie wykres z 28dni, do tego oczywiście zdjęcia z USG i odpowiednie podpisy. Dorzucam rożki do zdjęć, pióro dostałna ostatnie urodziny. No i teraz będzie miał za zadanie kontynuować ten album :)
Nota bene zdjęcia z USG wskanowałam i wydrukowałam na papierze fotograficznym, bo boję się, że oryginały wyblakną.
ja na pierwsza rocznice slubu dostalam od M telefon domowy bezprzewodowy bo duzo gadam buehehehe on dostal prozaicznie bardzo bo zestaw kosmetykow takich moich ulubionech :)
pozostale rocznice slubu obchodzimy wspolnie fundujac sobie cos extra. raz byl to wypasiony robot kuchenny (obydwoje lubimy gotowac) kiedy indziej dvd a teraz na 6 rocznice slubu kupilismy sobie 'lepsiejszy' aparat cyfrowy bo fotografia jest pasja kazdego z nas
my na pierwsza rocznice nic sobie nie kupowalismy bo zwyczajnie brakowało nam jeszcze wtedy na wszytsko kasy...na druga to pojechalismy sobie na weekend a w tym roku ja już dałam M prezent chociaz rocznica za 13 dni dopiero,dostał telefon komórkowy bo swój aparat juz miał strasznie wysłużony,mi pozwolił sobie wybrac co chce,a ja tradycyjnie jako że lubie błyskotki wybrałam złoty wisiorek na łańcuszek...o taki ! !
ale ogólnie to uważam że facet lubi prezeznty praktyczne
Ciacho - to jest problem, ja bym poszła w coś babciowego, np kubek z napisem: będę babcią, czy też jestem babcią, albo kocham wnuczka, albo coś w tym stylu, a jak nie to hmmmm, mojej mamie najczęsciej kupuję kosmetyki - dogadujemy się co by jej się przydało, teściowej ostatnio daliśmy figurkę kota (bo wcześniej dostała od nas kota i jest zakochana w kotach) na figurce - na spodzie była dedykacja dla babci (tak się dowiedziała, że nią zostanie), a może bardziej prozaicznie - obrus albo pościel - hmmm, no sama nie wiem
Tesciom i moim rodzicom zawsze kupujemy cos praktycznego. wiem ze z nowej torebki czy CD player'a uciesza sie bardziej. dodam ze my np kupujemy 1 duzy prezent na kilka okazji i mowimy ze to juz na urodziny i imieniny (moja mama ma je w odstepie tygodnia) albo gwiazdkowy to juz wspolny jest... wiem ze moja mama marzy o suszarce do grzybow i owocow ale na razie okazji nie ma zeby kupic moze na wiosne dostanie :)
Super!! Dziewczyny, jesteście bardzo kochane! Od razu kilka pomysłów się znalazło!!!
Ja zamówiłam na stronie www.fotopuzzle.pl puzle A-3 z 216 elementów ze zdjęcia naszego ślubnego w plenerze. Ok, może wkleje je tu:
Wpadł mi też do głowy prezent koszulka dla męża, na którym można stworzyc np. napis... "Najkochańszy mąż na świecie" czy cos podobnego ;P
Pomysł Fiufiu jest super i chyba nie zaszkodzi dołączyc go do puzzli :) A ładnych albumików jest duzo, więc można jakis wybrac, reszta to juz nasza kreatywnosc.
no zapomniałam własnie o tej koszulce z napisem"supertata"ze znaczkiem jak superman.podobała sie bardzo.takie fajne koszulki można zamówić na portalu Wirtualnej Polski.
Może fotokisążka ze wspólnymi zdjęciami (takie streszczenie tego roku ujęte w fotach). Posiadam taką fotoksiążkę ze ślubu i polecam każdemu. Doskonała pamiątka na długie lata.
Dorzucę jeszcze do bazy pomysłów takie coś http://coloraf.pl/drzewo+genealogiczne.html , ponieważ to był mój ostatni prezent który okazał się srrzałem w dziesiątkę. Na obrazie zostały umieszczone zdjęcia rodziny, w moim przypadku po 4 pokolenie wstecz i gałęzie boczne, na drzewie genealogicznym. Rozmiar był spory, podobny do tego na prezentowanym zdjęciu.
Ciekawym prezentem może być zmetalizowana figurka pary młodej.Prezent z humorem i do tego mało spotykany to ważne tak myślę Polecam zobaczcie. W google wpiszcie hasło metalizacja przedmiotów.
Cześć Dziewczyny! My na pierwszą rocznicę ślubu zrobiluśmy sobie wspólny prezent, wykupiliśmy ofertę na grouponie i za grosze pojechalismy na 4 dni w bieszczady Byla to cudowna rocznica ślubu!
a na jakiś konkretny koncert, czy na jakikolwiek? :P Mój teraz ciągle przegląda odtwarzacze DVD, bo nasz się popsuł, to wezmę jego brata i coś mu kupimy wspólnie (bo sama bym nie wiedziała co) :)
moje libido dobiło do 0 bo poniżej raczej się nie da... dlatego dla mojego męża największym prezentem będzie jego wzrost... więc czekam na tę chwilę :)
Ja natrafilam na sklep z tradycyjnymi akcesoriami dla facetów tradycyjnegolenie.pl (mój mąż tam kupuje brzytwy do golenia - jest kolekcjonerem... ma ich chyba z 10 ... ). Kupiłam krem do golenia w drewnianym ręcznie robionym tygielku i pędzel z włosia borsuka. Wiadomo, że faceci to gadżeciaże, więc spodobało mu się :) W ogóle to zauważam, że nasi drodzy mężowie wydają strasznie duże pieniądze na ładnie zrobione cacka.
na rocznice slubu albo komus bliskiemu mozna zrobic album albo wykupic taka ksiege przez internet i tam dac swoje zdjecia( my taka dostalismy na slub) nasze zdjecie na 1 stronie i imie i nazwisko, potem bylo nasze dziecinstwo, wiec wszystkie zdjecia komputerowo wklejone (te najlepsze) na kolejnej stronie ...I NASZA PIEKNA MLODOSC...mozna wkleic wspolnie spedzone mlode lata albo oddzielnie (najlepsze te z imprezami) potem : NADSZEDL CZAS NA WIELKA MILOSC...i nasze wspolne zdjecia...POTEM ZARECZYNY i zdjecie (moj maz napisal mi wiersz wiec swiadkowie wkleili zdjecie z zareczyn i ten wiersz) ...POZNIEJ NASZ SLUB I ZDJECIE Z KOSCIOLA...WPISY UKOChANYCH GOSCI...NASZE CUDOWNE WESELEI ZDJECIA (NIESTETY JUZ POWKLEJANE A NIE PRZEZ KOMPUTER)...POZNIEJ SA STRONY DO UZUPELNIENIA..A PO UPOJNEJ NOCY ZABAW NADSZEDL CZAS NA PODROZ POSLUBNA...A TERAZ CZEKAMY NA BOBASA I MNOSTWO RYSUNKOW Z BOCIANAMI I WOZKAMI:) KOLEJNA STRONA TO ..O I KOLEJNE MALENSTWA W RODZINIE..PIERWSZA ROCZNICA SLUBU...DZIECIAKI DORASTAJA..A DZIADKI NA WNUKI CZEKAJA....NASZE 25LECIE I SREBRNE GODY..A OTO NASZA RODZINKA I WNUKI I PRAWNUKI HEHEH ...NO I 50 LAT MINELO!! dla tesciow mozna zrobic takie cos z ich zycia albo z wnukow albo cos podobnego naprawde swietny prezent!