Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
haha Ci mężczyźni ;) A tak serio to myslelismy zeby sie starac od stycznia i decyzje podjelismy chyba w 2 tygodnie i mielismy zamiar zaczac od dokladnie dni plodnych zeby celowac w chlopca ;) Myslalam ze dni plodne to jakos kolo 11 stycznia beda ale nam sie zdarzylo nieprzewidziane "serduszko" no i moze cos z tego bedzie ;) Kurcze ale potrzebuje sie wygadac. Jakos na razie mnie meczy ta mysl ze jednak sie udalo - teraz zaczynaja sie takie mysli czy to jednak dobrze ze JUZ,czy sobie poradzimy finansowo i organizacyjnie,czy jakos dojde do siebie po ciazy (bedzie planowana cesarka)... Ehh kobiety to maja problemy ;)

Ja w pierwszej ciazy mialam taka ksiazke "Od poczecia do narodzin" czy jakos tak - super napisana ,kazdy tydzien - jak dzieciatko wyglada ,porod opisany super :) Napisaly ja matka i corka wiec wiedza cos na ten temat :) Z ksiazki korzystalam codziennie :) Zreszta wtedy to ja chyba caly internet przeczytalam
hahaha A teraz czytam wszystko o objawach i takie forum to dla mnie jak dobra lektura ;) Zreszta ogolnie ostatnio jakos przestawiona jestem i spie w dzien a w nocy nie ;) Potrafie chodzic spac o 3-4 nad ranem ;) No i tak sobie do rana czytam o objawach i ciazach a do tego ogladam serie odcinkow w tv "Wieloraczki" :) Jak oni sobie radzą to ja z dwójką chyba sobie też poradzę ;)
przczytalam go calego juz w kwietniu i wszystkie mu pokrewne... od zawsze mialam silny instynkt macierzynski, a od paru miesiecy wielkie nadzieje. od kwietnia nie zabezpieczalismy sie z partnerem, a ja pilnowalam kontrolowac wpadke;) od tamtego czasu zaczelam takze obserwacje wlasnego ciala(i tez tak jak wam co miesiac wyadwalo mi sie, ze jestem w ciazy). na jesieni ustalilismy z D., ze zaczniemi swiadomie i z pelna odpowiedzialnoscia starac sie od swiat. glownie ja naciskalam ze wzgledu na jego wiek oraz moje przeszle zdrowotne i inne problemy. niestety moja owulacja wypadla dokladnie w swieta, ktore spedzalismy osobno. w tym cyklu po pierwszym intensywnym dniu staranek w okresie plodnym on stwierdzil, ze woli poczekac i... odlozyc cos na dziecko... takze witaj Hussy
a i jeszcze ja musialam to z niego wyciagnac. ale moj chlop taki sam jak moj tata i brat ciezko sie z nimi dogadac
tez czasami mam dosc, ale przed tem trafilam na takieg drania, ze juz wole tego mojego ciagnac za jezyk i za spodnie(tez sie czuje glupio, ze musze' wymuszac' seks, tylko on moze taki jest juz ze wzgledu na wiek
) nastepny cykl powienien byc juz w pelnie starankowy w szczegolnosci, ze prawdopodobnie moje plodne dni wypadna w moje urodziny
a przede mna jeszcz dluga droga niekoniecznie zakonczona powodzeniem
Dlatego chyba ducha wyzionę w ciągu kolejnych dni niepewności
)... i bez zadnego info poszedl swietowac z kumplami...nawet nie zadzwonil, napisal tylko, ze jest bardzo szczesliwy, a reszte sama musialam sobie dopowiedziec. aktualnie nie mam ochoty sie starac na rok naprzod...
pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie drugie kreseczki te grube, malo widoczne i te jeszcze nie widoczne rowniez
Żeby gin potwierdził
Wniosek na dziś: moje pesymistyczne nastawienie do świata, kiedyś mnie zgubi
Trzymam kciuki za Wasze starania!!