Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

no a ten to udostępnianie mam gdzieś ogłosić czy wystarczy zaznaczyc tylko tą opcję....w sumie niepłodność poowulacyjną chyba nie mam problemu z wyznaczeniem ale zastanawiam sie jak i czy robić to z tą przedowulacyjną...czy metody interpretacji (Rotzera, ang. itp) różnią się bardzo?pozdr.

ale wybaczcie bo dopiero się uczę i CHCĘ poznać swój organizm. Z tą lutealną rzeczywiście pokręciłam, wieczorem o tym czytałam... Wiem także że najpewniej jest polegać na bezpłodności po jajeczkowaniu (czyli zdaje się bezwzględnej), ale tempka jeszcze mi nie skoczyła więc chyba nadal jestem przed.

Wracaj tu z pytaniami ile chcesz. Od tego to forum. Denerwujemy sie tylko troche jak ktos zadaje pytania JASNO wytlumaczone w ebooku po raz n-ty albo upiera sie zeby mu wyznaczyc dni plodne na podstawie spodziewanej dlugosci cyklu
Cieszyłam się jak głupia, bo wcześniej wydawało mi się że szyjka jest "blizej". Ale skubaną dorwałam

ale obiecała, że dzisiaj kupi termometr
to już coś!!! 
) a ostatnio zaczął nawet umiejscawiać owulację w dobrym momencie cyklu 

A tak w ogóle to ta stronka to świetny pomysł bo na kartach ręcznie chyba by mi się nie chciało...