Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

, a szkoda.

Mam takie pytanko.. Mam nieregularne cykle wachajace sie miedzy 33 a 38 dniem. Kochałam sie z moja Połówka w czasie owulacji.. @ mam mieć za niecały tydzień a zawsze przed bolały mnie strasznie piersi. Teraz wogóle nie mam objawów przed @ takich jak zawsze. Piersi są takie cięzkie jakby opuchniete, nabrzmiałe,kłuja mnie jajniki i lekko pobolewa podbrusze, odbija mi sie a na dodatek jestem bardzo senna.. od 2 dni czuje rano jak jest mi nie dobrze. Czy jest możliwość że zaszłam w ciąże? Odpiszcie prosze.. Z góry wielkie dzięki
Pozdrawiam
. Mój narzeczony siedzi aktualnie zagranicą także nie widujemy się aż tak często ale już nie bawem będziemy razem. Ostatni raz kiedy się widzieliśmy to od 29.12.2007 do 10.01.2008. Okres w grudniu dostałam 12.12.2007 czyli dni płodnych już raczej nie miałam 29.12. No i pod koniec mojego pobytu dostałam również okres 8.01.2008. Okres nie był tak obfity jak zawsze ale był
. No i teraz zaczyna się to nad czym się zastanawiam . A więc albo sobie wmawiam albo już sama nie wiem ale czuje się inaczej i mam pare wczesnych objawów ( tak mi się wydaje ) mam powiększone piersi i troche bolące i to mi nie zeszlo od momentu dostania okresu 8.01.2008, od paru dni mam takie kłócie w brzuchu , najbardziej promieniuje tak koło pępka i jestem strasznie poddenerwowana, czasmi chce mi sie ryczec bez powodu. mam również ból w plecach , w dolej części. Ale już nie mogłam wytrzymać i poleciałam dzisiaj do apteki i kupiłam test i oczywiście go od razu zrobiam I NIC :(:( WYSZEDL NEGATYWNY!!! Pocieszam się że to może przez to że zrobiłam go popoludniu nie z porranego moczu i przez to że to może za wczesnie :( juz sama nie wiem czy mam mieć nadzieje bo może jestem tylko test jeszcze nie wykrył czy poprostu już sobie wmawiam wszystko. odpiszcie dziewczyny prosze

Tylko najwczesniej ma to sens ok. 14 dnia fl.