Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. 

tzn stwierdzil,ze boi sie iz ktoregos dnia od niego przez to odejde

Kurcze wlasnie sobie uswiadomilam jak ta walka o dziecko te wszystkie nasz przeszkody nas umacniaja nasz zwiazek. I jak my z kazdym dniem dzieki temu stajemy sobie blizsi jeszcze bardziej. I jak bardzo doceniam mojego meza,ktory tak bardzo sie stara i widze te starania.

aleście na mnie siadły; chyba za dużo napisałam i tak wyszło; generalnie jeszcze się nie załamuję; M zrobił już wywiady w swoim środowisku lekarskim, nasza gin go upewniła, że zaciążenie jest realne, więc jeszcze nadzieja się tli
też twierdzę, że te problemy z zafasolkowaniem bardzo nas zbliżyły; wydaje mi się, że kochamy i cenimy się bardzij niż w momencie slubu; co do rozterek, to dotyczyły okresu późniejszego, tzn. wyobraźcie sobie małżeństwo z 20 letnim stażem, które żyje już tylko przyzwyczajeniem - kto wie co w kłótniach mogą na siebie wyciągać.... ja i tak wierzę (może idealistycznie) że my z M będziemy się uwielbiać i szanować i przyjaźnić po zycia kres...

Rózne są przypadlości i róznie je diewczyny odbierają. Moja cera w ciąży taka gładziutka, że zawsze bym sobie takiej zyczyła
Mimo bladości słyszę, że mi ciąża służy

dla takich doznan to az warto w ciaze zachodzic
ale u mnie tylko w pierwszej, w drugiej bylo tak "normalnie"
wiec ciekawa jestem, czy tylko tak ja mam, czu tez to jakas prawidlowosc