Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

\

A jak zrobić ten podwójny węzeł? Tak na chłopski rozum, bo tam na tamtej stronie niby jest pokazane, a jakoś ja blondynka nie ogarniam

No nic spróbuję jeszcze ten sposób co Hydro pisze...zobaczymy...to bardziej skomplikowane niż się wydaje![]()

Dziś znowu idziemy na spacer. Jeszcze nie byliśmy z Michałkiem w Rynku więc to nasz cel.
[/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]" alt="" />

A może to dlatego, że dopiero zaczynam i moje plecki/biodra muszą się przyzwyczaić do ciężaru Malucha?
jest super, wstępnie ćwiczyłam wiązanie kieszonkę, ale brzuch mi przeszkadza więc zaniechałam. Jak sie rozpakuję, to wrzucę foty w celu porady 

czy to możliwe, że jednak troszkę bolą plecy (i biodra) gdy nosi się dzieciątko w chuście?

Mam jeszcze trudności z dociągnięciem, w ogóle mam wrażenie, że zgniotę malutką. Spała całą godzinę w chuście i potem jeszcze pół jak aniołek
raz tylko zakwiliła, bo głodna była. Jutro zrobię fotkę, to powiecie mi co mam poprawki. Staram się by mała miała kręgosłup w jednej linii z głową, ale ciągle martwię się, że coś nie tak. Niestety nie mam nikogo na miejscu by poprosić o poradę i głównie opieram się na filmach z youtube. W każdym razie podobało się i Nadii i mi 

[/url]

zakupiłam wreszcie chustę !!!

[/url