Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

czyli na to, czy dzidziuś się pocznie

). Ale jest on tworzony przez firmy farmaceutyczne, mające korzyści ze sprzedaży pigułek i osoby, które zawiodły się na kalendarzyku, którego nazywały NPR.

. Ja też w tym roku skończyłam studia, prowadziłam bardzo "niespokojne"
życie i cykl mam cały czas nieregularny. Mi to jednak nie przeszkadzało w NPR - działają
cały czas, a szczerze mówiąc to nawet pomagały zrozumieć nieregularność cykli i uchroniły mnie przed wieczną obawą przed ciążą- bo na wykresach widziałam przecież wszystko jak na dłoni...że nie zaciążyłam

to jest w tym trochę prawdy.Nie wiemy, co w nich jest, ale nie mogą być one faszerowane wszystkim. Pamiętacie ostatnio tą aferę, że azotany zawarte w konserwach (i w mięsie chyba w ogóle) okazały się być szkodliwe dla zdrowia człowieka i natychmiast mają być wycofane... więc myślę, że jednak dba się o to, żeby nasze jedzonko było w miarę zdrowe...

...a tak z ciekawości to co to jest ten wężownik?
. Uważam tylko, że mity wokół NPR nie są prawdziwe i powinno się je obalać. Przecież NPR na pewno nie jest szkodliwa i z doświadczenia wiemy, że jest skuteczna! Dlaczego ma więc tylu przeciwników?

no i oczywiscie mojej doktorce
ale rzeczywiście to jest dziwne...ale co w astrologii nie jest dziwne
W wikipedia napisali, że "wężownik nie należy do gwiazdozbiorów zodiakalnych. Jest tak dlatego, że granice tego gwiazdozbioru przecinają ekliptykę od stosunkowo niedługiego czasu - od standaryzacji gwiazdozbiorów w roku 1930." Czyli od niedawna
bo od 76 lat astrologia się nie sprawdza... no cóż...jakoś przeżyję

ale na szczęście na naukach przedmałżeńskich miałam fajną nauczycielkę, która nas wprówadziła w te "tajniki"
nigdy o czyms takim nie slyszalam. wiec uwazam, ze jest to mit.
to mnie zatkało... dopiero później poszukałam więcej informacji na ten temat to się dowiedziałam jak jest naprawdę. Ale aż się dziwię, że czasami można tak uwierzyć w takie mity, które przecież zaprzeczają całej twojej wiedzy... aż strach się bać

mona..proponuję jeszcze zaznaczyć, który został przez nas obalony!