Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

)

pewnie, że jest łatwiej. przyznaję się bez bicia, że gdyby nie techniczne udogodnienia to chyba ciężko by mi było notować cokolwiek 

Dobrze się czuję, nie występuje u mnie jakaś agresja, wręcz przeciwnie jestem spokojna, mam ochotę na seks z M i nie boję się panicznie ciąży, a do tego mam ładną cerę i nawet nie czuję że mam @ (krwawienie z odstawienia). Wiem, wiem to wygoda, która może okazać się zgubna - no ale cóż, żyje się raz! Przechodziłam przez wiele metod anty, znam różne zasady nie jestem niedoinformowana i w pełni świadomie narazie wybieram tabletki. Może zły watek wybrałam na ten opis, ale cóż.....!

), to w pewnym momencie miałam dużo wątpliwości - po naukach przedmałżeńskich. Pobiegłam więc do mojej ówczesnej lekarki z zapytaniem, że jak to możliwe, dlaczego owulacja w czasie brania pigułek i w związku z tym dlaczego pigułki działają wczesnoporonnie (przecież nie ma owulacji?) . Usłyszałam, że jak sie bierze tabletki, to nie ma owulacji i w związku z tym tabletki nie mogą działać wczesnoporonnie. Uwierzyłam, bo to w końcu lekarz mi powiedział...
wszystkie inne zdania traktuję jako straszenie i fanatyzm.

Po drugie mam bardzo dobrego ginekologa, który co miesiąc robił mi badania i min USG, na każdym z nich wychodziło, ze jajniki są nieaktywne.
Raczej to dobry znak, ze co dwa miesiące zaglądał czy wszystko w porzadku...
Napisałam SUCHO i to pod każdym względem. Nie chodzi tu tylko o sluz, którego i tak nie było.