Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
(Dobrze, że było to zimą długi płaszcz mnie krył). Po operacyjnym wyłuszczeniu mięśniaków miesiączki są mniej obfite i krew wygląda jak kiedyś - zostawia plamę na podpasce ale jest odczucie suchości i nie muszę zmieniać tak często. Krew jest jaśniejszego koloru niż przed operacją. Zauważam też takie strzępki śluzów czy błonki. Są jednak mniejsze, rzadziej występują i nie są takie ciemne jak tamte. I cieszę się, że poruszyłyście ten temat bo nigdy bym o to nie zapytała, bo te opisy są dość obrzydliwe
ale nawet te malutkie strzępki jakie mam teraz już mnie niepokoiły bo myślałam, że to oznaka, że mięśniaki odrastają. Ale skoro zdrowe kobitki to mają to chyba mam jeszcze chwilę odpoczynku od nawrotu tego cholerstwa

A takie miesiączki jakie opisałam miałam tylko w czasie kiedy coś się działo z mięśniakami, wcześniej miałam normalne i teraz po operacji mam normalne, tzn. bez wątróbek
A teraz jak tylko zauważam małe skrzepy to się martwię, a po co? Lepiej cieszyć się zdrowiem póki jest
A Twój przykład Teorko pokazuje, że nie zawsze skrzepy coś znaczą
Ja tak mam, 4 dc zazwyczaj boli mnie znów, aczkolwiek mniej niż dnia pierwszego, w wydzielinie zazwyczaj pojawiają się wtedy skrzepy.

Mówisz, że masz cykle rozlazłe, dlatego tym bardziej nie wiadomo, czy nie byłaś wtedy płodna.