Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w sobotę robiłam z chłopakiem to i powiedział mi że zapomniał wyciągnąć i się spuścił we mnie:(
- jeszcze nie odstawilam, biore wg przepisu lekarza nadal wlasnie by wyrownac cykl, i 2 miesiace bylo a teraz znow sie spoznia :( madzik po odstawieniu luteiny może być później @. W ulotce pisze do ilu dni może przyjść po odstawieniu.
- ale mi chodzi tylko o to, jak nazwala sprawe, bo nie twierdze, ze nie ma racji, skoro sie zna w temacie. ale tu akurat Amazonka ma racje ;)
- no to nie powiem, ze fajnie... Mam lekka nadzieje, ze u mnie tak nie bedzie ;) Troszke mnie po poludniu pobolewalo w podbrzuszu, wiec moze jutro bedzie po problemie :) Moja koleżanka zaszła w ciążę po 30dc
- biore 14 dni w miesiacu wg przepisu lekarza :) W tamtym miesiacu bylo jak mowil lekarz a w tym nadal nie ma.. Zmienie lekarza ;) Madzik jak bierzesz jeszcze luteinę, to normalne, ze jeszcze @ nie ma. Ona właśnie tak wpływa na cykl. @ nie przyjdzie dopóki ja bierzesz
Pierwszą @ dostałam szybko i teraz jest już 32 dc i nie mam @ nadal....- ja pierwsza miesiaczke dostalam jakos jak mlody mial 2 miesiace a pozniej dopiero jak mial ponad 8, takze karmilam piersia wtedy :)
Dziewczyny, czy mogą mi cykle szwankować przy kp?
Pierwszą @ dostałam szybko i teraz jest już 32 dc i nie mam @ nadal....