Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i 7 maja zaraz po okresie tez sie kochalam z prezerwatywa.

Po odstawieniu owulacja nie musi wystąpić po 14 dniach od krwawienia z odstawienia.Obojętnie czy po odstawieniu tabletek czy przy cyklu naturalnym owulacja nie musi wystąpić 14 dni po krwawieniu z odstawienia czy też po @.

...bynajmniej ja tak myslę
Jedna jaskółka wiosny nie czyni- to prawda , dlatego napisałam że moj post nie jest skierowany do wszystkich bo nie każda z Was jest niemiła........... czytajac niektóre wypowiedzi to az ciarki przechodza ze sa takie dziewczyny , ktore musza dodac swoje piec groszy i byx takie wstretne.......... ale coz taki jest swiat , jednak mysle ze takie fora sa po to by pomagac sobie nawzajem, udzielac porad........ wchodzimy na takie strony by znalezc odpowiedz na nurtujace nas pytania, szukamy osob ktora moga nas wsprzec , podzielic sie swoimi doswiadczeniami, moze nawet troszke uspokoić nas w naszych zmaganiach z tym co nas spotkalo........... moze nawet czasem , kubel zimnej wody jest potrzebny ale w delikatny sposob,,,,,,,, wtedy czuc ze ktos chce pomoc a nie dobić........................
Rano jutro zrobię test najpierw, a jesli wynik będzie negatywny to i tak wybiorę się do lekarza .............

Może, ktoś z Was pomógł by mi w ustaleniu kiedy mogę mieć dni płodne.