Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dlaczego akurat tego 13go masz przyjść? No i niech Ci pokaże wyniki badań...jeśli Ci nie będzie chciał dać to je sobie spisz na kartkę i sobie sprawdzisz czy na PCOS wskazują...Ja bym podejrzliwa była wobec niego, a poza tym jak będziesz okazywać zainteresowanie to może on też inaczej Cię potraktuje...bo możesz sama zauważyć jego błędy...Nie wiem czemu jestem tak bojowo nastawiona, ale może lekarze też mają jakiś...hmmm..."bizness plan" - w tym i w tym miesiącu przepisać tyle i tyle plastrów i tabsów... Pewnie przesadzam, ale dziwne to jakieś...

Takie komentarze jak twoj i wszystkie które beda Ci wtórowały poprostą niszcza sens tego forum, przykre, chyba faktycznie dam sobie spokój z wypowiedziami na forum bo z Wami "wieloletnimi" posiadaczkami konta na 28 dni nie ma szans, a zajeme sie jedynie wykresami. I kazda nowa niestety nie poczuje sie tu dobrze, a szkoda bo sama strona jest naprawde świetnym pomysłem.
Wątek zrobił się Twój osobisty i to można pisać pod wykresem chyba...Dziewczyny chciały Ci pomóc, ale Ty tez musisz wykazać chęci, bo to przecież Twoje zdrowie
).
chętnie, więc nie ma co się złościć. A poza tym każdemu może się pomylić i założyć wątek, który już był itp, ale jeśli ktoś zwraca grzecznie uwagę to chyba można się po prostu przenieść i tyle (nie wymaga to żadnego wysiłku fizycznego). To chodzi o to, żeby forum było czytelne na lata
*kodoma* i inne tzw. "stare" jak będziecie miały ochotę pomóc komuś to po prostu to róbcie proszę. Nie zniechęcajcie się jednym czy dwoma "wyskokami"
z drugiej strony jak już ewidentnie ktoś "pozjadał wszystkie rozumy" i nie próbuje nawet zainteresować się innym spojrzeniem to po co pyta? Najlepiej to za przeproszeniem ...olać

a wrecz przeciwnie 
JAMNIKI 

Ale na forum nowa, to fakt - unikam włażenia pod wykres i analizowania, natomiast tutaj sobie włażę