Bardzo wszystkich proszę o relację dotyczącą pracy 28dni. Są głosy, że pracuje bardzo wolno w określonych godzinach i źle wyświetlają się wykresy. Tylko Wasze zdanie naświetli mi obraz.
Jak szybko ładują się wykresy? Rodzaj przeglądarki? Rodzaj łącza? Proszę też o informację na temat innych problemów, które wystąpiły.
po zalogowaniu sie do 28dni i wybraniu opcji przyjaciółki i kliknieciu na przyjaciółkę w celu obserwacji wykresów czekam na załadowanie 75 sekund !!! przeglądarka Mozilla łącze DSL tp 2000
wczoraj wieczorem były juz na wykresie zaznaczone temperaturki, wyświetlały sie notatki.....a dziś znowu ich nie ma
No to Rano chodziklo bez zarzuttu teraz strona z moim wykresem chodzi ok ale juz inne koszmar.Wykresy iinych uzytkowniczek nie mozna w ogole otwozyc albo bardzo wolno wchodza Lacze mam neo 640 wiec nie jest najgorsze i wszytsko chodzi ok. Przegladarka IE
AOL explorer - wykres moj sie laduje jak przechodze na inne uzytkowniczki pojawia sie komunikat A SCRIPT IN THIS MOVIE IS CAUSING ADOBE FLASH PLAYER 9 TO RUN SLOWLY. IF IT CONTINUES TO RUN, YOUR COMPUTER MAY BECOME UNRESPONSIVE. DO YOU WANT TO ABORT THE SCRIPT? dodajm ze kilkakrotnie instalowany flash byl i bez zmian
OPERA - wykresy laduja sie tragicznie wolno - srednio ok 3min
dzisiaj rano i wczoraj po 20tej wsyzstko smigalo super i to pod aol
Damazy mi brakuje w wykresach udostepnionych dla wszystkich okienka "szukaj" z biegiem czasu takich wykresów bedzie więcej i trzeba będzie potem przewalać wszystko żeby znaleźć daną osobę
Damazy u mnie wogóle nie ma obserwowanych wykresów :( dodaję, niby pisze że dodany do obserwowanych, ale jak wejdę na obserwowane wykresy to nadal widnieje tam tylko przykład nic nie rozumiem. Korzystam z Opery.
osoby Damazy, np w udostępnionych wykresach dla wszystkich chcę znależć wykres danej osoby wiec wpisuję nick do okienka i mam, nie muszę szperać po całej liście, kapujesz ?
Tak, już o tym pisałam. Faza lutealna na wykresie. Jawne odliczanie. Kontrast menu Symptomy i objawy. Inne drobniejsze napiszę osobno, bo trzeba dużo przeczytać.
Acha, jeszcze coś m.in. dla mnie: narzędzie do szybkiego obliczania liczby dni między datami - dla osób początkujących i dysponujących tylko długościami cykli.
Wpisuję daty i ew. nazwy lub numery cykli. Dostaję: listę długości cykli (tak jak obecnie w Moje cykle).
Ponadto na tej podstawie program pokazuje: - średnią długość cyklu, - max, - min. Powyższe wartości są liczone w wybranych przedziałach czasu, np. pół roku, rok.
Ja mam komputer z zeszłego roku z nienajgorszymi parametrami, korzystam z mozilli firefox a łącze hm... nie wiem, bo jestem na bezprzewodowej sieciówce i nawet routera nie widzę, a nie wiem, gdzie sie to sprawdza, ale u mnie chodzi jak burza!!! Wszystkie wykresy-moje i przyjaciółek ładują się w max 2 sekundy. Zauważyłam tylko, że w danych podstawowych nachodzą na siebie napisy i ich nie widać. Widać np. "obserwacje", ale nie widać "wewnętrzne" itd. Generalnie u mnie chodzi bez problemów
więc - mój wykres ładuje się ok ale dłużej trwa otwieranie wykresów innych osób i oczekiwanie na dodanie komentarza. zauważyłam że już naniesieone są poprawki odnośnie @ - brawo. obecnie przeglądarka mozilla, w ie wszystko wyświetla się jeszcze wolniej - nie polecam. może da się coś zrobić z kolorami- są strasznie mdłe buuuuuuuuuuuuuu. Damazy powodzenia w poprawkach
Mnie wykresy ładują się szybko, za to wolno pracują przejścia między opcjami czyli na przykład wejście w "Przyjaciółki", albo "Obserwowane wykresy" trwa ok. 30 sekund, albo dłużej.
Przeglądarka- Mozilla Łącze stałe- nie wiem czy to o to chodzi, ale mam we właściwościach napisane Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet ale nie wiem czy to to. Neta mam z sieci osiedlowej.
1. Również apeluję o to by była wyraźnie zaznaczona na wykresie faza lutealna. 2. Dobry pomysł z obliczaniem długości cykli na podstawie wprowadzonych dat. Takie zestawienie statystyczne jest bardzo przydatne. 3. Możliwość drukowania wykresów 4. możliwość wyboru wersji kolorystycznej, albo chociaż bardziej kontrastowe zaznaczenie na wykresie objawów śluzu, szyjki... 5. przez przypadek skasowałam z obserowanych wykresów jeden wykres przyjaciółki, teraz nie mogę go na nowo załadować. Chciałabym, żeby albo była możliwość wielokrotnego dodawanie wykresów do obserwowanych, albo chociaż wyświetlała się tabelka z zapytaniem czy jestem pewna czy chcę ten wykres usunąć. 6.Żeby w liście cykli były widoczne nazwy własne, czyli te, które sama nadałam swoim cyklom, a nie tylko daty ich trwania.
Dziewczyny, czy mogłaby któraś z Was zerknąć na mój nowy wykres (nr 3), bo niby mam udostepniony dla przyjaciółek a np. AniaM go nie widzi. Nie wiem, co jest grane. Proszę Was o sprawdzenie tego
w dziale experci tylko nicki ekspertow sa pisane dziwnymi czcionkami, bo ich opisy sa ok :) aha w operze nie pokazaly mi sie obserwowane wykresy ale aol znowu zadzialal i tam jest gites :)
No to w takim razie do Damazego . Proszę o rozwiązanie tej zagadki. Ja w opcjach mam wyraźnie zaznaczone, że wykres jest udostępniony dla mnie i moich przyjaciół, a tymczasem dziewczyny go nie widzą
Inez, żeby cokolwiek wiedzieć muszę miec lepszy opis. Wtedy, też musisz mi dać czas i nic nie kombinować. Inaczej mowy nie ma abym, cokolwiek sprawdził.
Przestałam zmieniać. Mam w tej chwilu ustawioną opcię 'dla mnie i przyjaciół'. Mam nowy cykl (dziś zaczęty), nazwany 'III (testy)' i dziewczyny (mimo, że są moimi przyjaciółkami) nie widzą tego wykresu. Co jeszcze chcesz wiedzieć?