Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a taka odkładająca do "sanktuarium" pamiątki mama może w ten sposób zwiększać swoje złe odczucia, smutek i żal
Wg mnie, każde dziecko marzy o tym, żeby rodzice byli razem. I nie ma na to wpływu ani zdjęcie, ani nic innego
stąd u mnie w domu stoją zdjęcia nasze wspólne. Gosia b. często na nie zwraca uwagę. ma tatę na codzień właściwie, ale nie mieszka z nami i to Gosia odczuwa - nawet 2,5 latka!! Staram się utrzymać jak najlepsze stosunki z eMem - dla niej głównie. Nie jest łatwo, bo moje serce nadal krwawi, nadal kocham po tych 13 latach razem i prawie 1 roku oddzielnie, ale on nie chce być ze mną, chce być TYLKO ojcem Gosi. I chcę chociaż tego nie stracić... dziecko nie było dzieckiem z "przypadku" , a dzieckiem miłości! Bo to jest dla mnie bardzo ważne! Bo właśnie to, że dziecko sie pojawiło, bo rodzice sie kochali a nie przypadkowo spotkali jest dla mnie ogromną wartością!!!!!
świadczy o tym, że dziecko nie było dzieckiem z "przypadku" , a dzieckiem miłości! Bo to jest dla mnie bardzo ważne! Bo właśnie to, że dziecko sie pojawiło, bo rodzice sie kochali a nie przypadkowo spotkali jest dla mnie ogromną wartością!!!!!
nie ma co podziwiać - daję radę, na co dzień normalnie funkcjonuje, ale serce krwawi potwornie i wiele łez jeszcze wyleję. Przede mną b. trudny czas. Córeczka daje mi siły, mam nadzieję, że mi ich nie braknie. Tych sił psychocznych, emocjonalnych. No i to nie ja podjęłam decyzję - to mój mąż stwierdził, że zamienia życie ze mną na inne. Samodzielne, wolne, nie mam pojęcia jakie... :( KARKO podziwiam Was.Waszą odwagę, siłę by przez to przejść.Wiele osób odciąga w czasie tą decyzję
Strasznie sie boje że mi ją zabiorą
jednak można zajść w ciążę w czasie miesiączki
Dagus czemu nie razem pozew o rozwód i alimenty?
A rozwodu cholera nie chce mi dać