Zuza....dobre... I przyszłosciowe....nasz rząd ma utrudnić dostę do środków antykoncepcyjnych...będą prezerwatywy...które pani w kisku ruchu będzie częstować szpileczką
Aktualne badania wykazaly ze dziecko nie umie tu rozpoznac pary w milosnym usciski. Nie umie bo jego umysl jeszcze nie zostal nauczony myslec w tym kierunki...
To co widac to 9 delfinow.
W przeciwienskie do powyzszego umysly starszych i doroslych sa juz tak 'skrzywione' ze jest im na pierwszy rzut oka trudno zobaczyc delfiny
czyli dziewczyny wynika z tego ze mamy OBSESJE SEXUALNA :) ja z mezem tez delfiny dopiero ikrzelismy po dalszym komentarzu :D
ngl u nas jeste tak jak które chce gdzies isc to umowa jest taka ze móiw ze idzie i wróci później (jesli zaraz po pracy) razem tez wychodzimy, nie ma za wiele okazji ku temu ale oprócz tego ze jesteśmy razem mamy tez własna prywatnosc, powiedzmy tak każde z nas szanuje swoja niezalezność, i siebie nawzajem, i to jest zajefajne
A ja was podczytuje Tez tam nie widze zadnych delfinkow chocby nie wiem z jakiej strony na to patrzyla hoga no ladnie ladnie z tego zasmialam sie w glos :
Hahaha bo należy dodać, że delfiny są SZARE czyli takie, jak tło butelki ;-) A my patrzymy na biały kolor ;-)
Myślę, że to nie zależy od tego w jakim wieku jesteśmy ale głównie od tego z czym mieliśmy styczność i - idąc dalej - zależy to też zapewne w pewnym stopniu od tego, że nauczeni jesteśmy zwracać uwagę na kontrastowe barwy.
no to ze mna jest fatalnie nawet tego co pisze kfiatuszek nie widze a mój syn to chyba juz za duzy zeby widziec rybki, juz 9 lat ma to dzieci juz tam sobie wiecej wiedza niz zdajemy sobie sprawe
zreszta mój syn powiedział że tez by nie powiedział, jak sie go zapytałam skad takie pomysły to on na to mamo nie widziałaś , ze nawet w telewizji to jest( teraz sobie przypomniałam jak mały gra w gre gdzie buduje zoo gra jest dla jego wieku, a tam zwierzaki sie rozmnażają, mówi mi tak jak chce miec małego misa pande żeby go sprzedac do innego zoo, to ten duzy mis musi wejść na tego mniejszego bo to jest samica) normalnie smiac mi sie chce. Dzieci teraz szybciej dorastaja a chłopcy to juz inna bajka
maz sie pyta wczoraj malej (4i pol roku) czy by chciala miec siostrzyczke albo braciszka ona oczywiscie TAAAK wiec maz jej to napiszemy w sobote list do mikolaja to moze przyniesie a ona na to TATUSIU TY CHYBA ZARTUJESZ, TO CO TY NIE WIESZ ZE DZIECI SIE RODZI A NIE W SKLEPIE KUPUJE malo z krzesla nie spadlam
oj to mój mały w wieku 3 lat poznawał swoje ciało, napletek miał odciagalny od małego pewnego razu wydziera sie z łazienki:maaaaaaaammoooooooo, maaaaaaaaaaamooooo, lece jak wariat a on sobie odciagnał napletei mówi zobacz co ja tam mam, innym razem do mojej mamy mówi tak (tez w tym wieku) babciu jak to jest jak mam rączke w majtkach to siusiak duzy a jak nie to mały, moja mame zatkało i nie umiała mu wytłumaczyć
jesli idzie o plciowosc to dzieci sa boooskie, malej dostal sie papierek w wiadome miejsce wiec ja dobra matka wilgotna chusteczka probuje jej jakos go wydostac i przeciagnelam po lechtaczce a ona radocha, i za chwile mowi "mamo polaskocz mnie tam jeszcze" mielismy z mezem ubaw przy kazdym przebieraniu wieczornym przez dluuugi dluuugi czas
hoga co do wychodzenia - pepek to tez blizna :) ja tak swojej wmowilam hehehe
Moja mama mówiła że gdy miałąm 3 lata to miała ostry problem, bo powiedziała mi zgodnie z sumieniem, że zanim się urodziłam to powstałam w brzuszku. Dopytywałam się jak to się stało, czy powstałam z nikąd, wtedy mama odpowiedziała, że zanim zaczęłam rosnąć plemniczek tatusia musiał się dostać do jajeczka mamusi. Ponoć tygodniami nie dawaam mamie spokoju "ale JAK ten plemnik tatusia znalazł się w brzuchu mamusi" hehehe ;-)
mój sobie tak nie da wmóiwc, zreszta jak pomysle ze mój MM w wieku 14 lat zaczął na obozie chcieli z kolezanka sobie sprawdzic co to jest ten sex to mnie przerażenie łapie, bo mój mały juz skończył 9 dziesiaty rok mu idzie. Oj ten czas, dobrze że z moim o wielu rzeczach rozmawia i nie spadnie to wszystko na mnie
jesli idzie o inicjacje sexualna to mnie tez to troche przeraza zwlaszcza ze ja pracuje w gimnajzum i mam naoczne dowody prowadzenia sie mlodziezy, plus przerobione 3ciazowki w 3klasie gimn
ja piwko zaczne dopiero po 22 jak wróce z MM, a potem relaksik i do spaniacały dzień mnie spanie łapało troszke przysnełam ale jakos za mało, ale jutro wolne wiec jak MM bedzie w pracy to nadrobie spanie