Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Proszę, proszę jak prezentowo się zrobiło. To chyba czas już powoli zacząć myśleć o świątecznych prezentach:wink:
    --
  2.  permalink
    Heloł - ale się meżu postarał, Ciasteczko :)
    Ja wole troche inne pierscionki, ale uważam,że gest super!!!
    A wiecie,że ja w tym roku będę miała 14 rocznicę slubu? Sama w to nie wierzę:shocked:
    •  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeOct 15th 2009
     permalink
    No ja też gustuję w innych świecidełkach, ale tak jak Aga pisze,gest bardzo wymowny ;D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Aga ja się czujesz? I jak młodzież?
    Moje już coś powoli rozkłada ... :shamed:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Aga czyli w przyszłym roku 15 - no, no:bigsmile:
    --
  3.  permalink
    Dziękuję Izuniu...Jest lepiej, chociaz bez rewelacji. Młoda wyszła z choróbska- ale też antybiotyk był grany...
    Tak pogoda teraz. ech.. Wszt\yscy chorują- nie martw się na zapas... MOze postaraj się posmarować stópki chłopakom spirytusem przed spaniem? Ja wierzę w "gorące nogi" :)

Iwa- ano 15.... Mam nadzieję,że męzu mnie zaskoczy :)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Bry :bigsmile:

U nas sniegu pelno, chociaz zaczyna juz topniec. Ale w sumie mi to powiewa bo dzis ide do pracy na 14 i tak do 22 bede w zamknieciu. buu
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Aga ty z tym spirytusem to tak jak mój M - on też w to wierzy - gorące stópki i rozgrzana klatka piersiowa przy kaszlu ;)))
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A co do męża twego Aga to może delikatnie podsuń mu pomysła na przyszły rok - jakis tydzień w SPA - co?????:bigsmile::wink:
    --
  4.  permalink
    U dzieciaków trochę boję się smarowania klatki piersiowej... Ale nogi zawsze :)
    Iwa- ja mu zasponsorowałam wyjazd w góry na 10 rocznicę - teraz niech on mysli:)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    My swietujemy w listopadzie, dzien po moich urodzinach :D
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Moj ma zawsze niesamowite pomysly na niespodzianki, ktore obmysla juz znacznie wczesniej. Czasami sa normalnie jak z bajki :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ok - rozumiem - inwencja twojego M ma być - ok!!!!:wink::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Trisha to tylko pozazdrościć ;D
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    no, bo mi sie wydaje , ze to nie kwestia tego ile wyda na prezent i co to jest tylko czy jest przemylany i ile staran w to wlozyl ;]
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    pochwale sie Wam jedna z takich rzeczy jakie wymyslil na tegoroczne walentynki. :)
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Najpierw rozmawialismy ze spedzimy je normalnie, czyli razem, moze pojdziemy do kina, bez ceregieli. I ja zylam w takim przeswiadczeniu wiec pomyslalam, ze kupie nasze ulubione rozowe winko i zrobie mu salatke owocowa jaka lubi :D

A on wieczor wczesniej kazal mi sie elegancko ubrac i posprzatac mieszkanie i byc gotowa na godz 15;00

Ja zachodzilam w glowe o co biega, no ale czekalam. O godzinie 15 wyszedl po mnie na gore, zeszlismy na dol (bylo bialusienko od sniegu) a pod klatka czekal bialy mercedes S klasa z eleganckim szoferem ktory otworzyl mi drzwi. Ja juz bylam w szoku. Zawiozl nas do eleganckiej restauracji w centrum, tam czekal na nas szampan. Jak skonczylismy, to znowu szofer odwiozl nas do domu. Jak doszlismy do drzwi mieszkania, to wiktor kazal mi oworzyc drzwi, wiec tak zrobilam, a tam byla sciezka z platkow roz prowadzaca do sypialni :D Na lozku byl jeden wielki kwadratowy talerz a na nim ciasto czekoladowo wisniowe w ksztalcie serca i dwa male talerzyki obok. Roza na lozku i torebka z sefory a tam 100ml moich ulubionych perfum. aha i okno bylo uchylone i byl taki klimatyczny wietrzyk jakkby jakis elfik to wszystko zrobil. :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    bylam w ciezkim szoku i glupio mni bylo ze ja mu tylko salatke zrobilam :P

A on powiedzial, ze taki pomysl, bo kiedys powiedzialam, ze chcialabym sie poczuc jak ksiezniczka :shocked:

On akurat zawsze pamieta wszystko co do niego mowie :D

Moze to wszystko brzmi tandetnie, ale wierzcie mi nie bylo ani troche. Ja niestety nie mam takich pomyslow, tylko czasem :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Fakt perfumy ikolacja kosztowaly, ale reszte poprostu wykombinowal za darmo :D
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Wcale nie tandetnie tylko romantycznie:) Aż miło poczytać, że są faceci zdolni miło zaskoczyć swoją partnerkę :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Aga, to Ty młodziutko za mąż wyszłaś, prawda?:) Nastolatką chyba byłaś, co?:)
  5.  permalink
    Trisha- zazdroszcze :) Super facet :)
  6.  permalink
    Agi- miałam 19 lat :) Glut taki :)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    To moja tesciowa go tak wychowala, ze ma traktowac swoja zone jak skarb i sluchac jej potrzeb :) dlatego mam najcudowniejsza tesciowa pod sloncem, do ktorej mowilam "Mamo" juz przed slubem:bigsmile:

Aga, to tylko troche mlodsza jestes niz teraz :P:P:P:P:P
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    w sensie bylas :)
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Trisha - no, no - mąż pełwn zaskakujących pomysłów ...... super !!!! :bigsmile:
    A co do teściowej to widzę, że trafiłas na dobrą kobietę ;))))) zresztą ja też nie narzekam hehehehehehehe
    może nie nauczyła go żeby takie prezenty robił, ale nauczyła go dzielenia obowiązkami i tego, że kobietę trzeba szanować i we wszystkim jej pomagać ;))))
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Proponuję drugą kawke dzisiaj - pogoda do nieczego!
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Super IWA, to nauczyla go jednej z najwazniejszych rzeczy, bo kobieta nie czuje sie wtedy obarczona wszystkimi obowiazkami :)

To nie chodzi o prezenty, ale o to, ze kazy jego prezent do tej pory udowadnial, ze on slucha co mowie, nawet jesli to sa bzdety :) tesciowa zawsze po mojej stronie stoi, nie wtraca sie, zawsze mnie wspiera i jest moja przyjaciolka. w przeciwienstwie do mojej mamy i jest o tesciowa mega zazdrosna :/ chociaz bardzo sie lubia
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Aga ja ci dam glut....no..ja też 19 mialam:P

Trisha..jessssu pożycz faceta;)) chociaż tylko na przygotowanie czegoś takiego, potem może sobie pójść:) mój kiedyś też miewał takie pomysły..heh ale kiedy to było-wieki temu:((

Co do mojej teściowej przemilcze, bo ja mam wrażenie, że ona wogóel swoich dzici nie wychowywała..heh..na pieńku mam z nią ostatnio i już..wkurza mnie i już..
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Iwa ja już po dwóch i jakoś nic to nie daje..a leje..a ble co za pogoda..nie cierpię jak deszcze któryś dzień z rzędu leje, zwłaszcza jak mam sprawy na mieście do pozałatwiania, a M ma samochód;(
  7.  permalink
    Beata- pewnie,że glut. Teraz wiem,że za mąz powinno się wychodzić w wieku lat 30.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Albo i później :)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Aga jako 30-latka jestem bardzo wybredna - nie to co 5 lat temu.......
    NIE WIEM CZY WOGÓLE WYSZŁA BYM ZA MĄŻ HIHIHIHIHIHIHI:bigsmile:
    --
  8.  permalink
    Iwa- myslę,że miałabym ten sam dylemat. Pewnie gdyby nie to,ze mam dosc silną potzrebię posiadania dzieci to byłabym wolnym strzelcem i maiałabym kilku facetów.
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ja wolę jednego, stałego, ale też stałam się wybredna.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a ja wyjdę za mąż w wieku 22 :p
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Talinka kochana nie mów hop !!!!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Aga powiadasz kilku facetów - hmmmmmmmmmm
    No cóż - na świecie jest na pewno kilku z którymi mogła bym być hehehehee:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    e tam, jestem akurat tego pewna, chyba, że nie będziemy mieli kasy... ale i tak robimy cywilny :p
    --
  9.  permalink
    ja też glut w takim razie i zgadzam sie ze zdaniem Agi-powinno sie później wychodzić za mąz

co do pierscionka-eeee dziewczyny on by sam na to nie wpadł:P
    zawsze mu mówiłam ze marze o pierscionki z czerwonym oczkiem i dostałam ale jakbym tego nie powiedziała kupiłby mi cos innego co nikeoniecznie by mi sie widziało
    tak jak na gwiazdke 2007 kupił mi motyla na łancuszek -kosztował sporo kasy a mi sie nie widzi i prawie go nie nosze..za te pieniadze miałabym dwie zawieszki które mi sie wtedy tak bardzo podobały

to mój jedyny pierscionek w takim troche babcinym stylu -reszte mam płaskie
    --
  10.  permalink
    poza tym to niestety mój mąż nie wykazuje zadnych inwencji twórczych jeśli chodzi o prezenty.jutro mamy rocznice i moge sie założyc ze mnie NICZYM nie zaskoczy:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ciacho nie wierzę, że niczym cię nie zaskoczył????
    teraz macie gorszy okres, ale kiedyś????
    no przyznaj się......:wink:
    --
  11.  permalink
    Trisha - super Walentynki. Takie mi się marzą :)
    Mój mąż niby wychowany, ale jak mu nie powiem, żeby mi pomógł, to tego nie zrobi. W porządkach pomaga, ale rzadko sam sobie zrobi kolacje, twierdzi, że to kobieta jest od gotowania. Jak ja nie znoszę tego tekstu. W domu ich trzech było i pomagali mamie, ale ona znowu ich nauczyła, że jedzonko pod nos. A mimo, że jesteśmy po ślubie ponad dwa lata, to mogłabym na palcach policzyć ile razy powiedziałam "mamo". Jakoś nie mogę się przemóc, trochę mi aż głupio.
    --
  12.  permalink
    IWA nigdy niczym mnie nie zaskoczył,na urodziny imieniny czy rocznice -nigdy,zawsze jak cos wypadało mi dac to dawał pieniadze zebym sama sobie kupiłą a jak on cos kupował to porażka zazwyczaj
    jednego roku mój maz na gwiazdke kupił mi...firany :/
    tesciowa w tym maczała palce
    ja tu czekałam na jakis ciuch bo wtedy cienko piszczelismy -przydało by mi sie wtedy wszystko do ubrania a on mi wyskoczył z firanami
    moze to głupie ale cała reszte wieczoru przeryczałam w pokoju
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Jejku, i Ty się jeszcze zastanawiasz, jaki prezent kupić Teściowej?!
    --
  13.  permalink
    mówisz ze firany??? :devil::devil:kurde troche drogo wyjdzie ale co tam kupie jej do kuchni hehehe
    --
    •  
      CommentAuthorrooda
     permalink
    hahahaha padlam z tymi firanami:)))))
    --
  14.  permalink
    rooda bo ja kombinuje jak kupic najbardziej NIETRAFIONY prezent:)
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Trisha fajnie, chciałabym być taką księżniczką ;D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Buahahahaa Ciacho, jak zareagowałaś na te firany? ;D
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.