Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorizza
    • CommentTimeOct 15th 2009
     permalink
    Ja wychodziłam za mąż mając skończone 25lat, też uważam, że za szybko :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja też jestem wybredna dziewczyny, ale mnie bardziej trafione by było sformułowanie, że wiem po prostu czego chcę w pewnych sprawach! ;D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jeszcze 20 minut i labaaaaaaaaaaaa
    :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorrooda
    • CommentTimeOct 15th 2009 zmieniony
     permalink
    Wiem wiem ciacho:) usmialam sie z firan jako prezentu od meza:)
    A dla tesciowej zazdroski do kuchni w kolorze "brudnym" lub np moczu w akompaniamencie z pasujacymi kolorystycznie chryzantemami.
    Albo wazon lub jakies okropne figurki z kolorowego szkla...
    --
  1.  permalink
    Ja już uciekam po męża. Miłego popołudnia.
    --
  2.  permalink
    Izunia to było tak ze po wigilii M mi daje ten pakunek i ja dotykam-no miękkie i myśle kurcze moze jakis fajny sweterek bo naprawde miałam 3 ciuchy na krzyż
    ledwo otwarłam i patrza firany-zrobiło mi sie goraco i zimno na przemian-ni eodpakowałam ich do konca i jakos sie wymknełam do pokoju i poprostu sie poryczałam
    M tego nie rozumiał bo przeciez firany to taki fajny prezent,potem zrobiło mu sie głupio-nasza rozmowe musiała podsłyszec siostra M bo potem ja słyszałam jak robi wykład swojej matce na temat wpieprzania sie w małzenskie prezenty
    firany tez były brzydkie i nigdy ich nie powiesiłam
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho wiesz dlaczego pytam, bo ja lubię firanki.
    Zmieniam, kupuje zbyt często jak to mawia mój mąż. Ale nie dziwię Ci się, nie chciałabym nawet najlepszych firan na Gwiazdkę. Ale co mąż zrozumiał?
  3.  permalink
    no na tyle zrozumiał ze przestał sam kupowac i daje pieniadze albo kupi wskazana rzecz
    ale tesciowa dalej nie zrozumiała
    ja tez lubie firanki ,kupuje czesto bo ja moge miec tylko w jednym oknie tj jakies 4 metry to az takie duze pieniadze nie sa ale tak jak mowisz-nawet najpiekniejsze by mnie nie ucieszły
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    No to faktycznie ma pomysły - firany na prezent eh - faceci:sad:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    A rozmawialiście kiedyś o takich rzeczach?????
    Mój M jescze jak byliśmy tylko parą usłyszał odemnie, że takich prezentów jak sprzęt tzw. gospodarstwa domowego to nie jest prezent dla kobiety.
    Prezent musi być osobisty cokolwiek, biżuteria, perfumy, kosmetyki, ciuchy, bielizna, jakiś wypad itd. ale broń boże gary, AGD itd. ;)))
    Jak widać - zrozumiał !!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Pozatym ja tak dużo mówię o tym co bym chciała mieć, że jak tylko mnie słucha to nigdy nie będzie miał problemu z prezentem.
    Ostatnio śmiał się, że nie wie co wybrać, bo o tylu rzeczach mówiłam! ;)))))
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a u nas problem z glowy bo prezentow sobie nie robimy. kupujemy cos wspolnie raz na jakis czas
    no i najczesciej jest to wlasnie cos do domu
    wyjatkowo teraz na 30 urodziny dostalam od niego portfel ale mysle ze to bardziej dlatego ze czasami bral moj czerwony jak szedl do sklepu i nie chcial miec wiecej obciachu :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    widzialam ze pisalyscie o butach dzieciecych - w deichmanie jest spory wybor a i ceny przystepne bo od 50zl mozna juz znalezc nieglupie
  4.  permalink
    nie mam deichmana

poza tym wiecie co juz mam na niego takiego nerwa ze lepiej niech spada juz do norwegii
    prosiłam go zeby zmienił lot na nastepny tydzien bo przeciez on wogóle w domu z nami nie siedział a on nie chce
    my cały dzien siedzimy w domu ,nie mamy szansy wyjsc bo leje młody dostaje juz na głowe i ja tez
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho, pewnie nie tak chciałaś spędzić te dwa tyg z mężem ...
    Ehh zawsze coś nie tak.
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Mój właśnie poszedł strzelać na jednostkę :P
    Posprzeczaliśmy się o pierdoły, no i mąż wyszedł trzaskając drzwiami. Ja się z ryczałam jak gówniara ...
    Jednak przed chwilą zadzwonił i przeprosił.
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    O Chryste Panie z tymi facetami wiecznie problem..............
    Mój na służbie i od rana nie zadzwonił do nas, ale my do niego też nie - też mamy gdzieś tatusia............:fierce::fingersear::updown:
    --
  5.  permalink
    no nie tak miały wygladac te dwa tygodnie
    i najgorsze jest dla mnie to ze jemu to chyba ni eprzeszkadza.bo przeciez gdyby tak było to by został
    sory ze to powiem moze nie powinnam ale stac nas na to zeby ten bilet olać , i tak lata teraz taniej niz kiedys a z tego co wiem nie ma teraz zadnego zlecenia bo te jesienno-zimowe mce sa kiepskie jesli chodzi o ich prace
    ja rozumiem budowa itd ale to trzeba było wsszystko jakos podzielic a wyszło ze razem bylisy tylko godzine z dzieckiem w centrum zabaw
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Ewelina powiedz mu o tym otwarcie, powiedz co czujesz..................
    Ja mam wrażenie, że nie umiecie już razem spędzać czasu!
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    IWA: Ja mam wrażenie, że nie umiecie już razem spędzać czasu!
    ja mam podobne wrażenie :( Oduczyliście się siebie, wspólnego życia itd Niestety tak jest często u pracoholików (takich co w domu tylko nocują) i osób pracujących gdzieś poza domem - inne miasto, inny kraj
    Pit jest dla niego obcym dzieckiem bo nawet nie miał kiedy go poznać, a i między wami jest przepaść :(
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    wiecie co, my też nie umiemy spędzać czasu razem, jak jesteśmy razem to zazwyczaj się o coś sprzeczamy, albo warczymy..mąż jak nie jest w pracy to śpi..w dupe mam takie małżeństwo..coraz częściej mam ochotę żeby siedział non stop w robocie,teraz się jeszcze dowiedziałam,że we wszyskie święta prcuje, dochodzą nocki i wszystko bezpłatnie..kuźwa, żeby z tą durną robotą nie było tak ciężko..

co do prezentów, ja dostaję różne...od męża zazwyczaj osobiste-to są zawsze niespodzianki-albo coś o czym napomknę..lub robimy sobie wspólny porządniejszy prezent..ale czasem sama wspominam,że chcę coś do domu, to wtedy najczęściej teście albo rodzice kupują;) i mi to pasuje;)

co do firanek:)) to ja cały czas teraz mamię mówię, że nawet na gwiazdke może mi kupić firanki albo zazdroski do kuchni;) bo przez lata się ich nie dorobię;)..no ale wiecie:)) ja w czasie urządzania to teraz wszystko się przydaje;)hehe, nawet firanki:)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    cześc baby,
    my z m nie robimy sobie prezentów, no chyba, że wymuszę dla siebie cos słodkiego a m zamówi sobie sam na allegro na poczet swojego święta jakąs grę na konsolę ;)
    firany to faktycznie przegięcie ale trochę w sumie śmieszne :D
  6.  permalink
    może ale mi wtedy do śmiechu nie było

macie racje my nie umiemy razem spedzac czasu i powiem wam ze było o wiele lepiej jak pracował w PL i nie mielismy tej kasy co teraz ale o 16 był w domu
    nie zgadzam sie tylko z tym ze Pit jest dla nieo obcym dzieckiem bo gdybyscie widziały jak sie dogaduja i jak za sobą sa to byscie nie uwierzyły ze M nie jest z nim codziennie
    wszystko przy nim zrobi,wszystko wie co i jak,mały mnie wygania z pokoju ,nie chce mnie przy ich zabawach.poprostu teraz on jest najwazniejszy dla niego
    wszystko przez ta zasrana budowe-ale tak to jest chcemy zaoszczedzic na niej wiec wiekszosc rzeczy które M może -robi sam

czasem mi sie wydaje ze on mysli ,ze wystarczy ze przeleje mi na konto pieniadze i to ma mi wynagrodzic wszystko
    moze kiedys to cieszyło-w tej chwili wierzycie ze nie ,wolałabym Jego miec codziennie
    a co do rozmowy niektórzy sa niereformowalni i on sie do nich zalicza
    nie jestem typem który dusi wszystko w sobie-zawsze kawa na ławe

no to sie wyżaliłam dzisiaj...zmykam bo M usypia małego to ja cos musze zjesc
    --
    •  
      CommentAuthorBeata_
     permalink
    Ciacho-a wyżalaj się do woli..

a ja za to kompletnie nie wiem o co chodzi mojemu M, normalnie jakby "obcy" mi w domu siedział..dosyć mam już tego-zafochany ciągle..
  7.  permalink
    Cześć Kobietki! Może ten piątkowy dzień będzie dla nas milszy. Ja wczoraj też się pożarłam z M, ale najpierw już po pracy zadzwonił mój wspaniały szef i dostałam opierdziel, bo nie dałam wszystkiego serwisantom na wyjazd. Ale dlatego, że po prostu się z nim nie dogadałam. No i wczoraj spałam już 20, tak właśnie reaguje na stres. Oczywiście był kolejny foch ze strony M, bo liczył na co nie co wieczorem, a ja po prostu odpadłam.
    No ale dziś zaczynamy nowy dzień i życzę wszystkim, żeby był lepszy od wczorajszego. Chyba wszystkim brakuje nam słonka do poprawy nastroju.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeOct 16th 2009
     permalink
    cześć Wam! :)
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Haaloo ;] Niemozliwe! Zaswiecilo slonce i nie ma sniegu :D Dzieki Ci Madziarynko :P Nie wiedzialam ze masz taka moc :D

niech mne ktos pacnie, chce mi sie spaaac :(
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas od wczoraj juz slonce i nie ma deszczu ;]
    --
  8.  permalink
    U mnie pada deszcz ze śniegiem, ale może skiknę sobie dzisiaj tyłek podsmażyć na solarium. Już tak dawno nie byłam, a troszkę promieni się przyda.
    A Trisha proszę bardzo - mówisz i masz :wink: hehe
    --
    •  
      CommentAuthorMadziarynka
    • CommentTimeOct 16th 2009 zmieniony
     permalink
    Która z Was dała się wciągnąć Brzyduli? Bo wczoraj z mamą stwierdziłyśmy, że obejrzymy sobie w internecie kolejny odcinek, bo tak byłyśmy ciekawe przemiany. Oczywiście domyślałyśmy się, że tak zrobią. Odcinek kończy się tak, że Ula wychodzi z przymierzalni i pokazani są tylko ci styliści... i się kończy, więc dopiero w poniedziałek ją pokażą. Oczywiście się śmiałyśmy, że dziś wieczorem obejrzymy poniedziałkowy odcinek.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Cześć na kawie piątkowej
    http://www.stylikomfort.pl/img_add/Kawaczarna.jpg
    Za godzinę muszę wyjść z domu :/ Powinnam umyć głowę ale kurde aż się boję by mnie gdzieś nie zawiało na dworze :/
    Nie pada ale zimno i mokro :/
    Ani koleżanka od środy wieczór nie ma prądu :O Ni maja przez to ogrzewania nawet wrrr W takiej sytuacji jest kilka pobliskich miejscowości :/
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja oglądam BrzydUlę :p i codziennie wieczorem oglądam kolejny odcinek :p
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Włos wyprany, wysuszony i wyprostowany - i aż się prosi o fryzjera bo się nie układa tak odrósł
    Pralka się pierze, a maszyna wyrabia chlebek ::) suuuper tempo - zaraz wychodzę
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    no to się super wyrobiłaś Aga!
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho z okazji Waszego święta wszystkiego co najlepsze!
    Przede wszystkim byście się wzajemnie szanowali i rozumieli ;D

•  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Cześć w piątek, u mnie słonko jest tralalla :P
    Nie ważne, że 3stopnie na plusie :D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u mnie też słonko, ale zimnica masakryczna.... a jeszcze w biurze zimno :(
    --
  9.  permalink
    Rano u nas przymroziło zdrowo.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    u nas tez, przez to sie spoznilysmy do pracy :D
    --
  10.  permalink
    ooo Izunia jak miło ,ale mnie zaskoczyłąs!!!! super dzieki wielkie

Ty tez w tym mcu 5 latek po ślubie tak?
    --
  11.  permalink
    Także się przyłączam do życzeń, dodam jeszcze, że życzę żeby teściowa zmieniła się na lepsze :wink:
    --
  12.  permalink
    Jeśli to możliwe
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho, a tak za równy tydzień ;D
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Dziś moi rodzice świętują 33lata pożycia małżeńskiego :P
    •  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeOct 16th 2009 zmieniony
     permalink
    Witam w piątek! :bigsmile:
    Ciasteczko - miłości, cierpliwości i wzajemnego zrozumienia!!!!!
    --
  13.  permalink
    dzieki dziewczyny za pamięć
    M narazie na działce ale popołudniu idzemy na obiad ,wole isc na obiad niz na kolacje bo u nas w piatki o miejsce gdziekolwiek trudno
    zreszta ja jestem zakichana na maksa,musze poczekac az mały zasnie i skocze na dół do apteki bo sie załatwie całkowicie
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Powodzenia Ciacho na przyszłość związkową:) Dużo cierpliwości i wyrozumiałości i oby szybko Twój mąż wrócił do Was na stałe:)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Izuś moi rodzice w sierpniu świętowali 35 lat ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Ciacho, po prostu dobrego bycia razem :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Talinka bardzo ładną rocznice rodzice doczekali :D
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.