Hmmm- no sporo więcej... Moja mama i mój maz niekoniecznie się dogadują, więc tego się boję...Poza tym wiesz Agi- mama jest po bardzo cięzkiej depresji i teraz widzę, że odczuwa niepokój, więc się martwię :( No ale nic- damy radę. Musimy. Będzie dobrze . I kropka.
Ide sprzątać- bo mam taki bajzel w domu ,że szok. A lenia mam jeszcze większego
Aga w takim razie powodzenia!! mam nadzieje ze szybko wykanczanie pojdzie i nie bedziecie musieli dlugo mieszkac razem. no i oby mamie stany nerwowe nie wrocily, 3mam za nia kciuki za was zreszta tez!!!
z wizyty u fryzjera jestem baaardzo zadowolona. zostalo rudzielstwo tyle ze dlugosc ekhm krotsza i to znacznie bo mialam wlosy juz za ramiona teraz mam takie przy glowie tylko :) zmiana image'u w toku... maz sie smieje ze jeszcze gdybym sie do spodnic przekonala to juz w ogole git by bylo hehehe
AGA ,ta depresja to jest okropna ,rozumiem cie ,bo moja tez ma,na szczescie siostra zjechala na dobre,ja tez bylam z VEVE w PL i jakos sie poprawilo.W grudni ma operacje na biodra,strasznie bola ja nogi ,wiecie co zdrowie jest najwazniejsze...
na tej wsi ,nie bylo zasiegu przez jakis czas a jak bylam w PL ,to mialam dostep do kompa ,ale zapomnialam notesu z haslami do moich stron ,wiec nie moglam pisac...
sliczna ta Wasza Veve, Ewo! no i ty wygladasz jak malolata na tej focie :) dlugo w PL bylyscie?
Aga jak tam poczatki rzadow na 2 gospodynie?
u nas dzisiaj znowu kawowi goscie pod wieczor przychodza. szczerze mowiac to jakas a'spoleczna sie zrobilam bo wcale mnie to nie cieszy. chyba bym wolala na spokojnie szkolne bzdety porobic czy poczytac a nie sie ugaszczac
ja mam obiad z wczoraj, mezu gotowal jak ja sie oddawalam rozkoszom u fryzjera. w ogole to gdybym miala kase t bym czesto latala na mycie i masowanie glowy bo uwielbiam
Iwa jak sie jest chora to jeszcze bardziej dogrzania potrzeba, prawda?
ANIA M,bylam tylko na 2 tyg ,bo M ,wiecej bez còrki nie wytrzyma,na moim osiedlu porobili wiele fajnych placòw zabaw i szkole podstawòwke super wyremontowali,boisko nowe,wczesniej na te rzeczy nie zwracalam uwagi...