moj maz tez jezdzi na jakies dzikie szkolenia, swego czasu mial z opon - jedno ze sprzedazy, drugie ze specyfikacji (bieznik rozmiary co i jak z jakiej firmy) a trzecie ze sposobu robienia zamowien. kazde po 10godz... zabojstwo dla mnie... a moje szkolenia z metodyki nauczania to ja nawet lubie, no i zawsze jakies fajne cwiczenia dostajemy :)
a ja nie lubie do skzoly na tak pozno chodzic. lekcje zaczynam dopiero 13.35 mam w sumie dzsiaj tylko 2godz (koncze 15:10) ale czlowiek jest po takim dniu gorzej umordowany niz po przepracowaniu 5-6godzin od rana.... zaraz lece odprowadzic Gabrysie a pozniej spacerkiem do szkoly sie przejde i poxeruje troche nim moje regularne lekcje przyjda
u nas najwiecej jest 9 lekcji z czego na 9 moze byc tylko wdzwr :P dla mnie angielski na 8 godz lekcyjnej to porazka zwlaszcza ze malolaty sa w szkole od 8 rano. wtedy juz malo co kojarza , niestety
ehh moja Ania ma po 7-8 lekcji codziennie :/ jak na 8 to luzik ale jak na 10 ma 7 lekcji to wraca zjechana jak pies pluto i na nic jej nie starcza czasu - nawet na lekcje wrrr I robi coś czego sama ostatnio unika -> odrabia tylko to co ma na 2 dzień a resztę już na 2 dzień. Tyle że sama widzi że wtedy ma więcej na ten 2 dzień i nie da się tak że "odrabiam tylko to co mam jutro" -> tak działało w podstawówce ale w gim już nie
Hello w poniedziałek - cały weekend miałam że 0 wiad a dziś rano że ponad 100 i to od piątku
hej kobitki, jak mina dzien? u mnie leniwie,wreszczie zaczelam znòw czytac ksiazki,bo VEVE rosnie i czasu troche wiecej jest,no i obecnie nie pracuje...
Dobry wieczór Poszłam dziś do ogromnego sklepu z drzwiami ( takimi wewnętrznymi). Wybrałam sobie te, które chcę kupić i mówię uprzejmie do pana sprzedawcy: -Poproszę drzwi. A pan do mnie - Czas oczekiwania 6 tygodni. To samo w drugim sklepie i piątym. No żesz - okazało się, że nie można sobie przyjsc i kupić. To jakaś paranoja,żeby sklep był galerią !!! Mam nerwa
no niestety Aga, my też tak czekaliśmy na drzwi..udało nam się bo przyszły po 3 czy 4 tyg..a czas oczekiwania był niby 6 z tym,że Pan powiedzial że może być i 12..
dziewczyny macie jakis sposob na wzdecia? espumisamu ani miety nie mam. zielona herbate wypilam. co jeszcze moge zrobic???
Aga my na nasze wejsciowe z delty czekalismy 5tygodni a moja kuzynka jak brala wszystkie wewnetrzne i zewnetrzne to 2miesiace czekala bo tyle producent ma na realizacje zamowienia
pilam goraca zielona, no nic moze mi przejdzie. wygladam jak w 5-6 miesiacu ciazy. pewnie bym zadnych portek nie dopiela a na dodatek skora napieta jak diabli ot taki balon przede mna....
Trisha ziolowych herbatek sie boje, alergia na zielsko - rumianek i pokrzywa niestety mnie wykanczaja
Aniu, mi babcia kiedyś pokazał sposób na ból brzucha, wzdęcia i takie tam..dosyć mocne szczypanie pleców, w okolicach nerek..kurcze nie wiem jak to opisać..ale naprawdę pomaga;))
i ja na wzdęcia funduję sobie kąpiel, coby brzuszek się wygrzał..
Aga, jak u Nas w castorami, OBI deficyt drzwiowy, to widocznie takie kosmiczne zapotrzebowania mają że producenci się nie wyrabiają..zresztą tak nam powiedzieli w wielu sklepach w których byliśmy..