Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeOct 20th 2009
     permalink
    :) czesc
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    uuu, to chyba nie bedziemy pytac o czym :D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Trisha: uuu, to chyba nie bedziemy pytac o czym :D

czemu? ja właśnie zapytam - o czym ? :D
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hehehehehehehehe
    a właściwie dlaczego nie???
    Ja tam jestem ciekawa co się śniło naszej koleżance hehehehehe
    a tak wogóle to Dzień Dobry wszystkim!

Ja na antybiotyku cały tydzień i na L4 niestety - dzisiaj chyba płuca sobie wypluję. Znowu problemy z zatokami wróciły, wszystko ściaka tyłem czyli przez gardło i mnie dusi :sad::sad::sad:
    --
  1.  permalink
    No to jak, o czym był ten sen?
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    IWA - współczuję :sad:

ja sobie siedzę wpracy... i się nudzę, jak zwykle :) to piszę dalej pracę na ekonomikę :D
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    IWA- to fatalnie. Wspolczuje bo ja cierpie na przewlekle zapalenie zatok wiec wiem jak boli :/

No i patrzcie wystraszylyscie ja :D Teraz siedzi cicho :PPP
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Ogólnie to nie bardzo pamiętam, tylko jeden szczegół utknął mi w pamięci:) Całował mnie taki bardzo pociągający Pan;)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Niby, że ja siedzę cicho?:) Polegiwałam sobie w łóżku, bo Gabrysi do północy wczoraj spać się nie chciało
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    heheheheheheh wiedziałam hihihihihih
    tylko taki sen mógł wprowadzić cie w taki dobry nastrój w taki brzydki dzień hehehehehehe:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Uprzedzam kolejne pytanie;) Do niczego więcej się nie posunął:)
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Mnie sie co jakis czas sni taki koszmar, ze mam z kims romans, ze sie calujemy czasem posuwamy do innych rzeczy, ale w mojej podswiadomosci wszystko jest ok tak jakby mojego meza w moim zyciu nie bylo, jakbym byla wolnym czlowiekiem, po czym nagle sobie przypominam ze mam meza z ktorym bardzo sie kochamy i mam taki wyrzut sumienia ze serce mi peka. I zastanawiam sie jak moglam zapomniec o czyms takim!!! Wrrr nie cierpie tego snu :///

Jest taki realistyczny, ze czuje sie podle ale potem sie budze i widze ze to tylko sen to mam taka ulge...
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ja tam rzadko pamiętam swoje sny ;D
    Może i to dobrze :P
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    IWA zdrowiej szybko :D
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Fajny sen :devil:
    a mi sie telefon zawiesil i za cholere nie chce sie odwiesic :/
    --
  2.  permalink
    czesc dziewczny ,zapraszam juz do mnie

my dzisiaj po szczepieniu trzymajcie kciuki zeby luźa kupka to było wszystko co po szczepieniu wyszło
    --
    •  
      CommentAuthorizza
     permalink
    Ciacho trzymam kciuki!
    Cześć tak w ogóle ;D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    czy ktoras z was wie jaka temp musi byc wg przepisow w pomieszczeniu gdzie sie pracuje? kiedys gdzies bylo ze 15stopni pozniej zmieniono ponoc na 17...
    mam tak cholernie zimno w sali ze dzisiaj siedzialam na 2 ostatnich lekcjach w kurtce. mialam sweter a pod nim bawelniana bluzke z krotkim rekawem i sie cala z zimna telepalam a rece mialam sine. dzieciaki tez w kurtkach byly. tam nie idzie pracowac normalnie :cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    nam BHPowiec ostatnio mówił, że 15 :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeOct 20th 2009 zmieniony
     permalink
    info ze stronki :

Na jakość środowiska w pomieszczeniu pracy biurowej istotnie wpływają warunki mikroklimatu. Temperatura powietrza w pomieszczeniach pracy siedzącej powinna wynosić w lecie około 20-24oC , a w zimie, gdy nosi się cieplejszą odzież i bieliznę, może być niższa i może wynosić ok. 18-22oC. Dla osób starszych określa się nieco wyższą temperaturę, ze względu na często upośledzoną funkcję krążenia obwodowego. W każdym przypadku, temperatura w pomieszczeniach stałej pracy siedzącej nie może być niższa niż 18oC, do czego zobowiązuje zapis w rozporządzeniu o ogólnych warunkach bhp.

Źródło
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzieki. jak sie do konca tyg. sytuacja nie poprawi to w poniedzialek kupie termometr pokojowy i zabiroe ze soba do szkoly...
    najgorzej ze za plecami (za biurkiem) mam sciane szycztowa ponoc nieocieplana, w sumie moze i nie ponoc bo jak usiade to mi normalnie wieje po plerach. na dodatek mam taka malutka sale i tak ustawione lawki ze niestety nie idzie za bardzo chodzic po klasie. :confused:
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    o kurczę.... Aniu współczuję ogromnie... u nas jak chłopaki nie napalą to też zimnotę mamy w biurze :confused::confused::confused:
    ostatnio aż się szef wkurwił i ponoć sam szedł palić :surprised::tooth:
    za to dzisiaj mieliśmy taki upał, że siedziałam na krótkim rękawku :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorHogatka
     permalink
    Ania no to masz przechlapane ja mam znowu za gorąco i zgłupiec mozna
    Aga oj trzeba było wcześniej rzucić temat drzwi to bym ci powiedziała mało tego pamietaj o lewych i prawych drzwiach, żebys się potem nie zdziwiła.
    U nas dzis deszczowo i brzydka a ja śpiąca od wczoraj
    chyba sobie jakąś kawe zaraz zaaplikuję
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    i jeszcze pytanie do dziewczyn ktore maja dzieci w podstawowce lub sa tylko co po... czy wasze dzieci od 1 kalsy mialy sie na religii wszystkich tych modlitw uczyc na pamiec?? dla mnie to troche dziwne ze takim maluchom pamieciowke taka daja i to w ilosci niemalej...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm Moje dzieci w kl 1wszej miały przez cały rok szkolny - Ojcze nasz, Zdrowaś Mario, pozdrowienie anielskie, akt wiary, nadziei, miłości i żalu i chyba tylko tyle... tyle że oni (I Ania i Kuba) idąc do 1wszej klasy już to umieli
    Teraz Kubuś ma więcej nauki bo idzie do Komunii
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    No, te co wymieniłaś Aga to raczej każde dziecko zna.... :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    "nasza" lista do zaliczenia do konca semestru
    - Ojcze Nasz
    - Zdrowas Maryjo
    - Wierze w Boga
    - Chwala Ojcu
    - ANiele Bozy
    - Akt wiary
    - Akt nadziei
    - Akt milosci
    - Akt zalu
    - wieczny odpoczynek
    - ktorys za nas cierpial rany
    - dobre uczynki
    - uwielbienie Boga w Najswietszym Sakramencie
    - X przykazan Bozych

u nas Gaba zna Ojcze Nasz, Zdrowas Mario i ANiele Bozy. dla mnie Wierze w Boga jak dla malucha jest trudne do wymawiania i spamietania (np pod Poncjuszem Pilatem) o zrozumieniu juz nie wspomne :devil:
    •  
      CommentAuthorFiufiu
     permalink
    Ja miałam taki zestaw chyba dopiero w 3. klasie.
    --
    •  
      CommentAuthorKitek78
    • CommentTimeOct 20th 2009 zmieniony
     permalink
    Aniu w szkole wg przepisów MEN (Dz. u. nr 6 poz 69 z 2003 r. z późniejszymi zmianami) powinno być co najmniej 18 st. Jeśli uważasz, że nie ma zadzwoń do swojego powiatowego sanepidu i zainterweniuj.... Nich sie do czegoś przyda, powinni mieć specjalne legalizowane termometry do pomiaru temperatury. Jesli cos jest nie tak o mogą wydać decyzję. Ale z doświadczenia wiem, że najbardziej skuteczna jest rozmowa z dyrektorem szkoły:)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Kitku dyrektor juz wie, pan konserwator wode z grzejnikow spuszczal i nic. ta sala jest ostatnia na wezle. nie ma w sali zaworu tylko jeden wspolny z tym co na korytarzu i ponoc to jest problemem. jak sie wkurze to pojde i powiem zeby mi farelke do sali wstawili bo ja nie mam ochoty przeziebic nerek ani w kurtce pracowac

Fiu - no wlasnie w tym rzecz. pomijam ze dzieci sie czytac ucza dopiero ale swoja droga to chyba na religii pani tez by mogla pewne rzeczy z nimi z tych modlitw przecwiczyc a nie dac liste rodzicom co maja nauczyc - maja 2godz religii tygodniowo to spokojnie np akty moglyby dzieci po jednym tygodniowo przyswajac... zdegustowana jestem
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej,kobitki,podczytuje i milego wieczoru zycze...u nas tez zimno ,ale slonecznie,na szczescie nie chorujemy...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aniu to co podałaś to jest prawie Kuby zestaw do Komunii ... większość modlitw z 1wszej klasy dzieci uczyły się na religii i niestety prawda jest taka że sporo dzieci nie umie się nawet przeżegnać o modlitwach juz nie mówię
    Wg mnie to naprawdę za duzo! o wiele za dużo :/
    --
  3.  permalink
    Dobry wieczór
    Aniu- Michał musiał do konca pierwszej klasy zaliczyć modlitwy o których napisałaś. Na naukę miał rok
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    cześć baby, ja mojego syna w ogóle na religię chyba nie poślę, no chyba że się M uprze
  4.  permalink
    czesc Jemma. Dawno Cię nie było
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Nie było bo i nic ciekawego nie miałam do powiedzenia. Przynajmniej nic wesołego. Po co mam psuć innym nastrój.
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JEMMA ,to my ci poprawimy nastròj...
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Moja Ola nie chodzi na religię. Zrezygnowałyśmy w 2 klasie. Dobry wieczór:)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    musze leciec do M.. PA
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ewa, cos ostatnio tu mało wesoło :P Kiedyś to było postów, teraz jakoś tak mało się dzieje.
    Agnieszka a dlaczego zrezygnowałaś? I co wtedy dzieje sie z dzieckiem, ma zapewnioną opiekę w szkole?
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dziecko ma wtedy zapewnioną opiekę w świetlicy. Zrezygnowałam ze względu na przekonania.
  5.  permalink
    Jemma- a jak może być wesoło, gdy tu depresja goni depresję? Większośc podłamana i z brakiem wiary w siebie.
    Mam nadzieję,że to przejściowe i że minie niedługo. Ja chcę "stare" foremki
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Mozna pomyśleć, że kryzys uderzył w forum;)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Tylko Agniechy niezłomne :P Was baby nigdy deprecha nie dopada? No i zdradźcie jak to robicie ;)
  6.  permalink
    Chiba tak ;)

Idę oglądac Kubę Wojewódzkiego. Jego styl bycia nieustająco mnie bawi, więc może odsunę od siebie widmo depresyjne ;)
    Dobranoc
  7.  permalink
    a japod kołdrą z komputerem na kolanach
    Pit zasnał w koncu ufff...a co to za doły? to co ja mam powiedziec ja nawet nie mam sie do kogo odezwac i nie mam cyfrowej telewizji :devil:
    --
  8.  permalink
    Jemma- ja już kiedyś gdzies pisałam,że po prostu dorosłam. Nie dzielę włosa na czworo i nie uprawiam czarnowidztwa. To wystarcza- powaga :)
    Wcale nie jest tak,że w moim zyciu nie ma zmartwień, kłopotów i smutków. Są. Tak jak u każdego. KIlka lat temu przy każdym potknięciu myslałam" Katastrofa- co to będzie??? " - teraz powtarzam sobie" Będzie dobrze". Musi. No i jest :)
    Lecę.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ehh brak dołów dotyczy tylko niektórych Agnieszek... mnie one też dopadają i coraz mocniejsze :(
    Kurcze to się kiedys skończy... MUSI!
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Ja tez uciekam i też na KW, chociaż dzisiejsi goście jakos mnie nie zachęcają ;P
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Dziewczyny, ja tylko na chwile wpadlam powiedziec, ze dolaczylam do grona zaciazonych!!:bigsmile::bigsmile::bigsmile::tooth::swingin: @ grube krechy ;]
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.