Alexi ja ostatnio miałam leczenie kanałowe ... chodziłam z jednym zębem 6x co 2tyg właśnie. Ale ząb jest i ma się świetnie. Teraz idę z "6" i ząb jest leczony. Niby wszystko wygląda ok, ale pani stomatolog stwierdziła, że musi cyknąć zdjęcie tego zęba bo chyba mi się przetoka nad nim zrobiła ...
Izuniu- nie matrw się na zapas... Zobaczysz- jak nic dostaniesz naklejkę "dzielny pacjent " :) Talka- może jednak nie zlikwidują tego hospicjum ? :( A jak w ogóle tata się czuje?
aga1976: Talka- może jednak nie zlikwidują tego hospicjum ? :( A jak w ogóle tata się czuje?
Zlikwidują na 100%, bo będzie tam INTERNA. (to w szpitalu się mieści)... Hmm... tata? W umie bez większych zmian... strasznie schudł... ale od około 2-3 tygodni jest karmiony.... łyżeczką, a nie sondą!!!!! Czasem można zrozumieć co do nas mówi.... np. ciocia się zapytała czy smakuje mu zupka, którą mama mu zrobiła, a on odpowiedział "Pyszna"... Albo raz jak z mamą wychodziłyśmy od niego to odpowiedział "Cześć"... Ale w domu to ja nie wiem jak damy sobie z nim radę... a on tam może do 20.10 być.... ale przedłużyli do stycznia.... a to maximum już jest (9ms.)...
Dokładnie.... ja nie rozumiem po co całe życie się odkłada składki zdrowotne.... skoro w hospicjum płaci się 70% emerytury/renty.......... a i tak trzeba kupić wodę do picia, mydełka, przybory do golenia, dezodoranty i inne pierdoły
lepiej jakby człowiek to sobie sam odkładal cale zycie na specjalne konto a tak to wszystko wyglada jak prywatne szpitale ,osrodki itp itd bo gdzie człowiek nie zajdzie to musi za wszystko placić
uciekam z mała na spacer i na kawusie urodzinowa do pracy bo kolezanka dzis swietuje
wiem, Aniu, wiem.... ech....takie życie.... od 14 roku życia muszę w domu robić praktycznie wszystko, co robi mężczyzna, bo mama nie umie.... a ja musiałam się nayczyć... ale nie skarżę się, bo przynajmniej wiem,że bym sobie poradziła jakbym została sama....
dotarłam i tu Izunia kciukaski trzymam za Ciebie a wy trzymajcie tez jutro za mojego małego przedszkolaka moze sie chłopak w koncu rozkreci....ehhh taki bohater w domu a tam ani be ani me
Bardzo ciekawy program. Oby była kontynuacja. Skończył się po podaniu istotnych informacji, do których gin nie zdążył się ustosunkować. Wpadka gina niezła. Wreszcie dowód na to, że anty jest rozdawana za darmo w gabinecie jak u dilera. To nie są tylko same opowieści pacjentek.
nie jest łatwo ale jest mała no i mieszkam z rodzicami w pietrowym domu takze zawsze jest sie do kogo odezwac jednak wolałabym móc sie przytulic wieczorem do kogos
a mnie w szkole zrobili w jajo - mowili zebym przyszla na 3 zastepstwa to sobie mysle ok pojde przy okazji zarobie i bede mila a tu patrze wieczorem a ja mam zastepstwo na 2,3 i 4 lekcji a pozniej godzine czekam na swoje planowe zajecia no i koncze po 8godzinach ostatecznie
dziewczyny na jakiej ocieplinie kupujecie sobie buty na zime? ja zawsze mialam z jakims takim niby misiem i byly faktycznie cieple. teraz kupilam botki ale z takim tekstylnym czyms no i w sumie chodze w nich juz teraz ale nie ma mrozow (chociaz w sali mam pierunsko zimno) i tak sobie mysle ze w zime moge przemarzac szkoda ze juz nie ma relaxow :D