Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Ewa- wklejałam jakiś czas temu... Musze koniecznie zrobić świeże- bo sporo się zmieniło.
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeOct 25th 2009
     permalink
    Też oglądam "dom nad rozlewiskiem" ale ksiażka zdecydowanie lepsza ... muszę przeczytać te pozostałe częsci
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a ja taniec z gwiazdami ogladam ,bo VEVE lubi tanczyc,ale jest smieszna ,jak sie kreci...
  2.  permalink
    Ja lubię oglądac z Hanią "Mam talent" boona próbuje robic sztuczki takie jak występujący :) Wygląda to przezabawnie :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no wyobrazam sobie...
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hehehehehehe moja Oliwka za to lubi Robercika Janowskiego - to ona tak na niego mówi
    i "Jaka to melodia" - śpiewa i tańczy hehehehehe
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    wpadam się pożegnać.... jutro trzeba wstać do pracki znów... a ja padam na ryjek... chyba przez te zmiane czasu :wink:

dobrej nocki :)
    --
  3.  permalink
    Hania tez lubi program "jaka to melodia" - ale ja go nie trawię :confused:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hehehehehehehehe widze, że wszystkie mamy podobnie hihihihihi
    ale dziewczynkom sie podoba :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeOct 25th 2009 zmieniony
     permalink
    ostatnio VEVE dostala ,kosmetyki do zabawy ,krem ,lakier do paznokci,blyszczyk,ale plastikowe,puste ,uwielbia je ,chodzi wszedzie z ta kosmetyczka...
  4.  permalink
    Jak na razie ja i moja córka mamy inne gusta muzyczne. Ona uwielbia dicho polo ;)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    cześć baby
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hehehehehehe a moja raczej disco w wersji angielskiej hehehehe
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    cześć JEMMA!
    --
  5.  permalink
    Ewa- wierzę :) Ja uwielbiam patrzeć jak małe dziewczynki odgrywają kobiece role. To niesamowite jak bardzo obie płcie róznią się od niemowlęctwa.
  6.  permalink
    czesc Marta!
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Weronika odkrywa na nowo "beby lili" i bardzo chce słuchać "Alo dziadzia" :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    AGA a mnie zastanawia,skad ona tak sprytnie umie sie tym wszystkim poslugiwac,ja w ogòle sie nie maluje,pomadki do ust zero,a ta wszystko rozpracowala...
  7.  permalink
    U nas z dziecięcych piosenek Hania najbardziej lubi "ogórka" ( pewnie pamiętacie z dzieciństwa- ogórek, ogórek zielony ma garniturek) no a z disco polo hitem jest " jesteś sialona " ;)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Maks też odgrywa kobiece role - czesze sie ze mna i maluje, zakłada moje buty itd...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    u nas z AKADEMI KLEKSA "KSIEZYC RAZ ODWIEDZIL STAW..."
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    u mnie sporo dziecięcych jest puszczanych włąśnie z tych starych - Fasolki, natalia Kukulska, czy piosenki z Tik - taka -> ogólnie te z mojego dzieciństwa hihihi Sporo z nich dzieciaki (A i K) śpiewaja na kółku muzycznym więc mnie to nawet cieszy :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    VEVE ,byty moje tez wklada, lubi tez "ukladac" ciuchy i wieszac pranie ,tz wyciagac z pralki i mi podawac ,po czym mòwi to tata ,to mama ...
  8.  permalink
    Jemma - musi to zabawnie wyglądac ;)Mój syn był strasznie "meski" w dzieciństwie. Pamiątam tylko,że wieku ok 4 lat miał fazę na pierścionki- on mówił,że to pierścienie mocy itd.Poszliśmy do lekarza- on z pierścionkami do obydwu dłoniach a lekarka do niego
    - No toś się chłopie zestroił
    :rolling:
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    hehehehehehehehehehe :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    "Pierścienie mocy" - no nie mogę :DD
  9.  permalink
    Pewnie Ciebie też to czeka- chłopaki lubia takie klimaty;)
    Może nie same pierscionki - ale zabawy w stylu" niech moc będzie z Tobą"
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    no zobaczymy - może mój syn pójdzie inną drogą i np dalej będzie zabawiał się w całowanie maskotek ;)
  10.  permalink
    hahaha a moje dziecko uwielbia jaka to melodia i tanczy i spiewa:) ja juz zgaduje wszystkie piosenki tam....po jednej nutce :)

ja tez dzisiaj nie posiedze bo jakas zmeczona jestem nicnierobieniem

Talka tak jak wróci 1 grudnia to zostanie do nowego roku -dlatego teraz tak długo go nie bedzie ale spoko-damy rade ,wiesz jak juz go nie ma to dla mnie 5 a 7 tyg nie robi róznicy,najgorszy i tak jest zawsze pierwszy tydzien który zreszta mija jutro:bigsmile:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ide do wyrka ,do jutra papa...
  11.  permalink
    Dziś stwierdziłam,że mój nowy gorset będzie miał premierę. No i zonk- nie jestem w stanie sama go założyć :shocked: Musiałam syna zawołać,żeby z tyłu mi zapiął haftki - normalnie jak Scarlet z "przemineło z wiatrem":tooth:
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ja tam fanką gorsetów nie jestem, jakos nie widze siebie w takim pancerzu , to chyba strasznie niewygodne, co?
  12.  permalink
    NIewygodne w zakładaniu- jak się już założy to jest ok.
    Ja uwielbiam gorsety, pończochy i inne takie przygwizdy. To mój zywioł ;)
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    No co kto lubi ;) Chyba już uciekam, pomęcze trochę tego "Boga urojonego". Tyle że jakos mnie ta ksiązka zawiodła i średnio chętnie po nią siegam. No ale przeczytam do końca to ocenię. Na razie nie polecam.
  13.  permalink
    Ja też spadam. Dobranoc
    •  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeOct 26th 2009
     permalink
    witam z rana
    moje dziecko zrobiło mi dzis pobudke o 5.30 przez ta zmiane czasu:devil:
    --
  14.  permalink
    Cześć! Jak poweekendowe nastroje? Tak jasno dzisiaj, czułam się jakbym zaspała do pracy. Dziś kontrola w pracy. Życzę miłego dnia.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ciasteczko1984: Talka tak jak wróci 1 grudnia to zostanie do nowego roku -dlatego teraz tak długo go nie bedzie ale spoko-damy rade ,wiesz jak juz go nie ma to dla mnie 5 a 7 tyg nie robi róznicy,najgorszy i tak jest zawsze pierwszy tydzien który zreszta mija jutro:bigsmile:

hehe... moja mama miała podobnie, bo mój tato pływał.... i mniej więcej 7ms w roku go nie było.... ja to w sumie słabo pamiętam, ale co nieco jednak jo.... pamiętam, że jak tato wracał, to ja uciekałam z domu do koleżanek, bo się go bałam.. to był dla mnie człowiek.....
    --
  15.  permalink
    Pit tez wstał dzisiaj o 6...chyba sie załamie ta zmiana czasu mi kompletnie nie pasuje
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a ja ledwo wstalam na 7 znow :D hehehe
    ale jak szlam pod przedszkole (bo moja kolezanka odwozi dzieci i mnie zabiera) to mialam wrazenie, ze jest po 7 ;p
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
     permalink
    mnie tez zmiana czasu nie odpowiada czuje sie jak bym wstawała po jakies całonocnej imprezie i jestem nie wyspana:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Dzien dobryyy :)))
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Spie na stojaco. U nas spooora mngla! Zaraz do pracy, ale jeszcze tak do konca grudnia a potem L4. O ile przedluza mi umowe :P
    --
    •  
      CommentAuthorTrisha
     permalink
    Milego Wam dnia zycze ;]:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Dlaczego L 4? Planujesz, że zachorujesz?:)
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    witam z rana laski!
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Aga jak tam premiera gaoseciku???:wink:
    JEMMA - niewygodny??? no coś ty...... tylko to zapinanie hehehehehehehe - nie wiem jak to zrobiłam, ale zapiełam sobie ostatnio sama hehehehehehe
    --
    •  
      CommentAuthoralexi0
    • CommentTimeOct 26th 2009 zmieniony
     permalink
    Trisha w ciazy jestes pod ochrona i śmiało mozesz isc na chorobowe , nie moga cie zwlnic do konca macierzynskiego z tego co wiem no i zalezy chyba jaka jeszcze umowe masz
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    jenyś, ja dzisiaj idę na policję... ale mi się nie chce :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    Nabroiłaś?:)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.