Też kiedyś się bałam, przez taką jedną co mi bez znieczulenia podniosła na wiertle do góry. Potem to się nawet ortodontki bałam (przez dwa lata męczyłam się z aparatem). A teraz znalazłam dentystkę-ideał, ale zawsze lekki stresik mam.
Mała śpi a potem muszę coś wykąbinować,żeby w domu nie gnić;))
U nas Hania bez żadnego problemu przestawiła się na nowy czas:) ale to dziecko normalnie od urodzenia jakimś swoim hamonogramem jedzie i wystarczyło śniadanie wczoraj przeciagnąć o godzinę i funkcjonuje jak w starym czasie;)
u was też taka ładna pogoda dzisiaj:)
u nas ok 14-15 stopni i całkiem całkiem się wydaje;)
Ja już też uciekam, umyje ząbki i sio do dentysty. Oczywiście brzuch już mnie rozbolał ze stresu, niby się nie denerwuje, a jednak... Miłego popołudnia!
ja si eo wszystkich swietych nie martwie bo nie jade,wezme tylko na dzien przed pozawoze znicze wszedzie i finito co innego 11 listopada-tesciowie maja wtedy rocznice slubu-zawsze wołąja na kawe wszystkie dzieci nie wiem czy sie zaliczam do dzieci ale musze byc przygotowana ze mnie zaprosza i tez nie mam co ubrac.szukam jakiejs fajnej sukienki bombki strasznie mi sie podobaja
agga ide na chorobowe, bo moja praca polega na staniu 8h dziennie, i nigdy nie mam 2 dni wolnych pod rzad. Jestem zmeczona i spiaca ;]
alexi nie jestem pod ochrona jako ze mam okres probny ktory konczy mi sie przed uplywem 3 miesiaca i moga jej nie przedluzyc jesli im powiem teraz. Jak przedluza mi umowe i minie 3 miesiac to wtedy moge im powiedziec :D