to Piotruś dobry jest jak od 17 prześpi do rana;)) moja tak czy siak wstałaby po 2-3 godzinach i dopiero poszła spać na noc:) no chyba,że po szczepieniu to tak padała:)
nie beata on wogóle dzisiaj nie spał,mój brat go wymeczył zabawa a potem mój tata wiec Pit był mega zmeczony,zasnał samw swoim pokoju na łózku w czasie gdy ja sprzatałam zalaną przez niego łazienke
U nas dzisiaj kalosze szczególnie by się przydały. Ja czekam na jakąś wypłatę co by zakupy zrobić porządniejsze. W tym miesiącu już chyba zaczniemy prezenty kupować. Przydałaby mi się też nowa deska do prasowania, żelazko, a w ogóle to marzą mi się garnki, które wprawdzie na razie powędrują na strych, ale za to miałabym je z głowy.
U nas sąsiad-bydle uwiązał 3-miesięcznego szczeniaka do łańcucha i mały skomli dzień i noc. Mój M jest zapowiedział, że jeszcze trochę i się do niego wybierze. Fakt, że pies biegał po ulicy, ale są inne sposoby, żeby tego nie robił.
Też muszę się umówić, z chęcią obcięłabym włosy przynajmniej do ramion. Mam we włosach koraliki przyczepione i troszkę mi już odrosły i nie wygląda to już najlepiej no i w ogóle odrosty.
Ja do fryzjera poszłam w piątek i teraz zostały mi tylko pasemka do zrobienia bo tylko podcięłam... tyle że kasa bubu i nie wiem czy to ma sens na zimę czy moze na wiosnę zaserwuję sobie taką zmianę
Jestem nie wyspana :/ ciężka noc a i Jakub zrobił pobudkę przed 6 wrrr
Mnie mąż w sobotę farbował włosy, miałam już taki paskudny odrost wrrr ... Mam głowę w kolorze "bursztynowego kasztanu" ;D I ciachnął mi grzywkę - normalnie mam speca w domu od wszystkiego yhyhy
dzis tylko musze poskracac to co mi przez ten miesiac odrosło prze 5 lat nosilam bardzo długie włosy tylko zmienialam kolorki i mi sie to juz znudziło dlatego było ostre ciecie ostatnio mialam jesne pasemka z brazami bo ogolnie to jestem brunetka a z czarnego szybko sie wychodzi jak sie mam takie krotkie włosy bo co obdiecie to juz widac odrosty